اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده منتخب مردم استان هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد:

ترویج عناصر اصلی گفتمان امام و انقلاب، ماموریت مهم دانشگاهیان است/ ایمان به خداوند تنها راه پیشرفت کشور می باشد

ترویج عناصر اصلی گفتمان امام و انقلاب، ماموریت مهم دانشگاهیان است/ ایمان به خداوند تنها راه پیشرفت کشور می باشد
نماینده منتخب مردم استان هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص لزوم گفتمان سازی در جامعه بیان کرد: تعمیق و ترویج عناصر اصلی گفتمان امام و انقلاب ماموریت مهم و تاثیر گذار دانشگاه و دانشگاهیان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمزپرس؛حضرت آیت الله سید روح الله صدرالساداتی، نماینده منتخب مردم استان هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری در شورای بسیج اساتید استان هرمزگان که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس از بسیج به عنوان میراث گرانبهای امام (ره) و جریان عظیم انقلاب و تثبیت کننده جایگاه نظام مقدس جمهوری اسلامی یاد کرد و گفت: دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و حضوری فعال درعرصه های علمی و فرهنگی از جمله اهداف تشکیل بسیج اساتید در کشور بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمزپرس,

 

,

نماینده منتخب مردم استان هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری آگاه بخشی و روشنگری جامعه و هدایت افکار عمومی به راه صحیح را از وظایف خطیر این نهاد مقدس دانست و اظهار کرد: استخراج  و تبیین ریشه های اصلی انقلاب از گفتمان امام و تبیین آن در جامعه از جمله تکلیف مهم و اساسی است که باید در دانشگاه به آن جامه عمل پوشانده شود.

,

 

,

صدرالساداتی  مسئول حاصل رها سازی و عدم توجه به گفتمان امام وانقلاب را شکاف و انشقاق در جامعه خواند و تصریح کرد: اگر در برخی موارد شاهد انحرافاتی در جامعه شده ایم دلیل آن این است که نسبت به توسعه های راهبردی رهبر معظم انقلاب اسلامی دراین زمینه غافل بوده ایم.

,

 

,

وی  با تاکید بر لزوم تقویت باورها در بین مردم جامعه بیان کرد: اگر باور منتج به رفتار نشده باشد و یا به عبارتی رفتارها در جامعه خلاف باورها صورت گیرد بدون تردید پیشرفتی حاصل نخواهد شد و جامعه به اهداف واقعی خود نخواهد رسید.

,

 

,

نماینده منتخب مردم استان هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری باورمندی و ایمان به وجود خداوند و دین مبین اسلام و عمل کردن به آموزه های دینی را، تنهاراه پیشرفت کشور دانست و خاطرنشان کرد: ایمان به وجود خداوند و رعایت موازین اخلاقی واسلامی و به کار بستن آن در امورات موجب می شود تا نتیجه مطلوب حاصل شود و جامعه در ریل توسعه قرار گیرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه