اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه موقت زابل:

مردم در انتظار برخورد جدی دستگاه قضا با مدیران دارای حقوق نجومی هستند/ درصدی از درآمد مرز به سیستان تعلق یابد

مردم در انتظار برخورد جدی دستگاه قضا با مدیران دارای حقوق نجومی هستند/ درصدی از درآمد مرز به سیستان تعلق یابد
امام جمعه موقت شهرستان زابل گفت: همه ملت به طور جدی انتظار دارند در اسرع وقت و کوتاه ترین زمان ممکن با مدیرانی که از ملت و اموال بیت المال سوء استفاده کرده اند برخورد جدی صورت گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا حجه الاسلام و المسلمین ابراهیم  لشکری در خطبه های نماز جمعه این هفته زابل گفت: همه ملت به طور جدی انتظار دارند در اسرع وقت و کوتاه ترین زمان ممکن با مدیرانی که از ملت و اموال بیت المال سوء استفاده کرده اند همه را به خزانه برگردانند و با افراد خاطی برخورد شود و آنها را از مسند های نظام جمهوری اسلامی کنار بگذارند.

وی در خصوص سوء استفاده ها از بیت المال بعنوان مدیران نظام اظهار داشت: اینکه عده ای بی رحم و از خدا بی خبر به جان مملکت بیفتند و سرمایه های مملکت را به عناوین مختلف در اختیار خود قرار دهند اصلا با اهداف نظام و رهبری سازگار نیست و شهدای ما و خانواده های شهدا از این افراد نفرت دارند.

وی افزود: در جامعه ای که در هر قدم صدها نفر دست نیاز برای کمک دراز می کنند این درست نیست یک مدیر در ساختمان ها، ماشین ها و وسایل آنچنانی باشد و این مسایل قلب جامعه را بدرد می آورد.

وی با عنوان اینکه، چرا به مشکلات اصلی منطقه آنچنان که باید توجه نمی شود ادامه داد: لوله کشی طرح ۴۶ هزار هکتاری با توجه به عنایات رهبری از نظر کار بسیار عقب است.

لشکری ابراز داشت: چهره شهرستان زابل، چهره یک شهر ویران زده و ماتم زده را دارد در حالی که از همین سرزمین با خروج صدها کامیون سوخت و ترانزیت کالا صورت می گیرد اما در آمدهایی که بدست می آید نمی دانیم این ها به کجا می رود چرا در اختیار دیگران قرار می گیرد حداقل درصدی را برای رفع مشکلات منطقه قرار دهید.

وی تاکید کرد: چرا به دنبال طرح ها و برنامه هایی که اشتغال زا باشد و مردم را نجات دهد نمی روند باد مصیبت های زیادی دارد اما همین باد برای توربین های بادی خیلی خوب است.

وی در این راستا تصریح کرد: چرا به منظور تولید برق نصب توربین ها را بصورت خصوصی به دست همین مردم نمی دهند و چرا همیشه از باد ضرر ببینیم اما از انرژی باد استفاده نکنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

خطیب جمعه ی زابل بیان داشت: مردم مطالباتشان را ضعیف مطرح می کنند چرا برای کارهایی که به راحتی انجام می شود مردم یقه مسولین را نمی گیرند چرا تحصیل کرده های ما برنامه ریزی نمی کنند و از مسولین نمی خواهند که جوابگو باشند.

انتهای پیام//

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه