اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دولت پرده از اتفاقاتی که در گذشته در زمینه فیش‌های حقوقی رخ داده بردارد

برخورد منطقی با موضوع فیش‌های حقوقی

برخورد منطقی با موضوع فیش‌های حقوقی
یک عضو هیأت رئیسه مجلس گفت که دولت می‌تواند ضمن گزارش عملکرد خود به مردم پرده از اتفاقاتی که در گذشته در این زمینه رخ داده نیز بردارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از ایسنا، وی افزود: به نظر من دولت با این موضوع خیلی منطقی برخورد کرده است. اولا استعفای تعدادی از مدیران را پذیرفته، یا آن‌ها را که از این شرایط سوء‌استفاده کرده‌اند، عزل کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این نماینده مجلس ادامه داد:  این اتفاق تلنگری برای کل دستگاه ها بود که به خود بیایند و نظارت های مالی لازم را انجام دهند و شفافیت لازم در گزارش های آن‌ها وجود داشته باشد تا عده ای در ابهام حقوق چند ده میلیونی نگیرند و در مقابل عده ای با حقوق حداقلی هم کار پیدا نکنند. به نظر من دولت در این زمینه خوب برخورد کرده است.

عثمانی با بیان اینکه برخی فکر می‌کردند افشای حقوق‌های نامتعارف ابزار خوبی برای کوبیدن دولت است، خاطر نشان کرد: گذشت زمان این روند را برعکس خواهد کرد زیرا سابقه این اتفاق به گذشته بر می گردد و چیزی نیست که در این دولت اتفاق افتاده باشد. مثلا بعضی از این رویه‌ها از سال ۸۸ وجود داشته و ریشه اش از آنجا است. البته دستگاه های نظارتی در این زمینه کم کاری کردند و باید مواردی را گزارش می‌کردند و اطلاع می دادند. اما این اتفاق نیافتده و آن‌ها قابل توبیخند.

نماینده مردم بوکان در مجلس با بیان اینکه ممکن است نحوه مواجهه  با موضوع فیش های حقوقی برای سوء استفاده جناحی یا انتخاباتی پررنگ‌تر یا کم رنگ تر شود، تصریح کرد: بعضا افرادی می خواستند از این موضوع بهره برداری سیاسی کنند اما با روندی که دولت در پیش گرفته این امر می‌تواند یک امتیاز برای دولت تبدیل شود.

این عضو هیأت رئیسه مجلس در پایان خاطر نشان کرد: دولت می‌تواند هم عملکرد خود را به مردم گزارش دهد و هم پرده از اتفاقاتی بردارد که در ادوار گذشته رخ  داده است تا اعتماد مردم جلب شود و احساس بی عدالتی از بین برود.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه