اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اختصاصی گولان/

کمک به نیازمندان وظیفه است نه پله صعود و افتخار

کمک به نیازمندان وظیفه است نه پله صعود و افتخار
در واقع دستگیری تهیدستان و بینوایان نباید پله ترقی هیچ فرد یا مسئولی باشد و از آن به عناوین مختلف سوءاستفاده ابزاری نماید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  گولان سقز، ماه پر فیض و برکت رمضان، ماه تصلی قلبها و ذهنها، ماه آرامش روح های وارسته نیر تمام شد ما حصل این ماه پر خیر و برکت بر روزه داران مومن مبارک باد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گولان سقز,
 
,
 ماه رمضان درس های زیادی به انسانها بخشید چه آنهایی که روزه دار بودن چه آنهایی که به هر دلیلی نتوانستند از این بخشش رحمت الهی کسب فیض ببرند. در سالهای گذشته سفره ایتام و نیازمندان برای افطاری بر پا می شد هر چند که نیت بانیان آن قصد نیکی و دست گیری به فقرا بود.
,
 
,
خوشبختانه امسال با عنایت فرامین مقام معظم رهبری و بزرگان اهل دین این امر تحقق پیدا نکرد و بصورت سبد غذایی یا یارانه نقدی بین مستمندان و کارکنان دستگاه های دولتی و بازنشستگان تقسیم شد تا شاهد ریخت و پاش های سفره افطاری نباشیم و هیچ فرد مستحقی با شرم سر این سفره لقمه نانی بر ندارد که احساس سر شکستگی کند.
,
 
,
با این همه تفاسیر باز شاهد آن بودیم که برخی از نهادها و سازمان های دولتی جهت مانور تبلیغاتی به بهانه های مختلف با دعوت از هنرمندان سفره افطاری برپا کردند که متولیان امور فرهنگی از جمله غایبان آن بودند که خود جای تعجب بسیار داشت!!! 
,
 
,
بر عکس سالهای گذشته کمیته امداد امام خمینی امسال فعالیت گسترده ای در پخش سبد غذایی و کمک به محرومین انجام داد که باید به خاطر این عملکرد خدا پسندانه از آنها تقدیر و تشکر کرد؛ اجرتان با ایزد منان. اما ناگفته ها را باید پذیرفت و قبول کرد اگر سبد غذایی در اختیار محرومین جامعه قرار می‌گیرد دیگر هر بار نیازی نیست در دنیایی مجازی عکس های خانواده های نیازمند را به معرض نمایش عمومی گذاشت و این اقدامات خیرخواهانه را به گونه ای دیگر نشان داد!!!
,
 
,
در واقع دستگیری تهیدستان و بینوایان نباید پله ترقی هیچ فرد یا مسئولی باشد و از آن به عناوین مختلف سوءاستفاده ابزاری نماید. با توجه به اینکه مدیر کل کمیته امداد امام خمینی استان کردستان با این شیوه پخش سبد غذایی موافق نبوده و آن را تقبیح کرده بود اما باز در شهرستان سقز شاهد این ماجرا بودیم که علاوه بر اینکه به گفته های این مقام مسئول توجهی نشد بلکه با افتخار چندین نفر را همراه خود همیشه داشت که عکس های یادگاری از توزیع سبد غذایی گرفته و آنرا بر روی سایت های مجازی گذاشت. شاید این روش جدید که چند نفر از افراد برای خودنمایی تبلیغات انتخاباتی سال آینده باشد تا چهره ای آنها در بین فقرا مانده گار باشد غافل از اینکه هیچ عمل خیر و نیکی در محضر بارگاه الهی بی جواب نخواهد ماند. تو به فکر خویش باش شهروند گرامی چون نیازمندان، فقرا، محرومین و.... پله صعود هیچ شخص یا گروهی نخواهند بود.
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/م
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه