اخبار داغ
  1. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  2. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  3. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  4. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  5. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  6. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  7. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  8. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  9. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  10. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  11. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  12. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  13. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  14. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  15. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  16. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  17. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  18. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  19. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  20. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

رئیس اداره مخابرات آبادان خبر داد:

شبکه همراه اول در آبادان ۴G می‌شود

شبکه همراه اول در آبادان ۴G می‌شود
پوشش ۳G (نسل سوم شبکه موبایل) همراه اول در آبادان کامل است و علاوه بر آن پروژه راه‌اندازی ۴G همراه اول نیز در حال انجام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر آبادان:سلمان سهیم پور اظهار کرد: پوشش ۳G (نسل سوم شبکه موبایل)  همراه اول در آبادان کامل است و علاوه بر آن پروژه راه‌اندازی ۴G همراه اول نیز در حال انجام است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر آبادان,

وی افزود: پیمانکار مربوطه شروع به کارکرده و تجهیزات ۴G بر روی سایت‌ها نصب‌شده است و فقط فیبر نوری این سایت‌ها کشیده نشده که این کار در حال انجام است.

سهیم پور در پاسخ به این پرسش که پیش‌بینی می‌کنید چه زمانی شاهد راه‌اندازی ۴G همراه اول در آبادان باشیم، پاسخ داد: احتمالاً تا آخر سال جاری به نتیجه برسیم.

رئیس اداره مخابرات آبادان بابیان اینکه اجرای این پروژه با نظارت و دستور مخابرات استان خوزستان انجام می‌شود، بیان کرد: تمام اقدامات توسعه‌ای ما در آبادان به‌صورت متمرکز زیر نظر مخابرات استان انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ۳ ماه پیش همراه اول در شهر اروندکنار ۳G شد، عنوان کرد: برنامه داریم تا شبکه همراه اول را در شهرستان چوئبده نیز ۳G کنیم.

سهیم پور گفت: پیش‌بینی می‌شود که تا پایان مهرماه ارتقاء شبکه همراه اول به ۳G به نتیجه رسیده و شاهد این اتفاق در خود شهر چوئبده باشیم.

رئیس اداره مخابرات آبادان در پاسخ به این پرسش که برنامه شما برای ارتقاء شبکه در شهرهای اروندکنار و چوئبده به ۴G چیست، بیان کرد: در حال حاضر برنامه‌ای دراین‌باره نداریم و چنین اقدامی در فازهای بعدی ما خواهد بود.

وی با اشاره به بحث افزایش نرخ مکالمه تلفن ثابت، عنوان کرد: در حال حاضر سازمان تنظیم مقررات این پیشنهاد را ارائه داده اما هنوز به تصویب دولت نرسیده است.

سهیم پور افزود: تا زمانی که تصویب این موضوع توسط هیئت دولت انجام نگیرد و به ما ابلاغ نشود هیچ افزایش نرخی را برای مشترکین اعمال نمی‌کنیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه