اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس در گفت و گو با دانا؛

تشکیل کارگروه ویژه مجلس برای بررسی حادثه ماهشهر/ سه‌شنبه دلایل آتش سوزی و سایر ابعاد حادثه پالایشگاه بوعلی را در مجلس بررسی می کنیم

تشکیل کارگروه ویژه مجلس برای بررسی حادثه ماهشهر/ سه‌شنبه دلایل آتش سوزی و سایر ابعاد حادثه پالایشگاه بوعلی را در مجلس بررسی می کنیم
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سه شنبه هفته جاری موضوع را در کمیسیون انرژی بررسی می‌کنیم؛ همچنین کارگروه ویژه ای را در خصوص این موضوع در کمیسیون انرژی با همکاری نهاد های ذی ربط تشکیل می دهیم.
[

حسین امیری خامکانی، نائب رئیس کمیسیون انرژی جلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به آتش سوزی پتروشیمی بوعلی ماهشهر، گفت: تا صبح امروز تمام تلاش دست اندرکاران مربوطه در جهت اطفای حریق و حل بحران بود، که خوشبختانه با تلاش فراوان نیروهای آتش نشانی، سایر عوامل ذی ربط و پیگیری مسئولان آتش سوزی به طور کامل در محل مورد نظر مهار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی در ادامه با بیان اینکه منتظر بودیم تا در وهله اول آتش سوزی مهار شده و بعد از آن به بررسی ابعاد مختلف موضوع بپردازیم، اظهار داشت: برای انجام سایر امور و پیگیری ها در خصوص آتش سوزی پتروشیمی بوعلی ماهشهر ابتدا تمام سعی مان در راستای اطفای حریق بود و بعد از آن تمام سعی خود را در خصوص شفاف سازی ابعاد مختلف موضوع و بازسازی مجدد این پالایشگاه انجام می دهیم.

,

 

,

نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بر همین اساس سه شنبه هفته جاری موضوع را در کمیسیون انرژی بررسی می‌کنیم؛ همچنین کارگروه ویژه ای را در خصوص این موضوع در کمیسیون انرژی با همکاری نهاد های ذی ربط تشکیل می دهیم.

,

 

,

امیری همچنین در خصوص علت بروز این اتش سوزی در ماهشهر عنوان کرد: هنوز ابعاد مختلف موضوع بررسی نشده است و نمی توان به صورت قطعی در این مورد اظهار نظر کرد ولی چیزی که با توجه به گفته مسئولان مشخص است، این است حادثه آتش سوزی عمدی نبوده است و بنظر می رسد نقص فنی در بخشی از این پالایشگاه منجر به وقوع چنین حادثه ای شده است.

,

 

,

وی در بخش پایانی اظهارات خود درباره زمان برگشت این پالایشگاه به مدار تولید و بازسازی این پالایشگاه گفت: با مشخص شدن علت حادثه و اینکه نقص کدام بخش باعث بروز چنین حادثه ای شده است اقدام به ترمیم و بازسازی این پالایشگاه توسط نهاد های ذی ربط می شود و امیدواریم که این پالایشگاه به زودی به مدار تولید بازگردد.

,

 

,

انتهای پیام/ت

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه