اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده سپاه ناحیه هریس:

حجاب نگهدارنده خون شهیدان است/تجمع و راهپیمایی بزرگ مدافعان حریم خانواده فردا در هریس برگزار می شود

حجاب نگهدارنده خون شهیدان است/تجمع و راهپیمایی بزرگ مدافعان حریم خانواده فردا در هریس برگزار می شود
فرمانده سپاه هریس حجاب را نگهدارنده خون شهیدان دانست و گفت: بی توجهی به حجاب و عفاف خیانت به خون شهدا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ براتعلی ممی پور فرمانده سپاه ناحیه هریس در گفت و گو با هریس پویا   اظهار داشت:در طول سال‌های قبل از پیروزی انقلاب زنان مومن و محجبه با اعتراض به کشف حجاب رضاخانی در استمرار حجاب و حفظ آن تلاش بسیاری از خود نشان دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هریس پویا ,

وی ادامه داد: در طول سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز شهدا و رزمندگان دفاع مقدس از دامان همین مادران عفیف و پاکدامن رشد یافته‌اند.

,

فرمانده سپاه هریس حجاب را نگهدارنده خون شهیدان دانست  و گفت:  بی توجهی به حجاب و عفاف خیانت به خون شهدا است.

,

وی بی غیرت کردن مردان و بی عفت کردن زنان را از جمله برنامه های دشمن در این حوزه عنوان کردو بیان داشت: دشمن می کوشد تا در حوزه جنگ نرم اعتقادات را سست کرده و بی غیرتی را در مردان و بی عفتی را در زنان رواج دهد و بدین ترتیب به اهداف تعیین شده خود برسد.

,

سرهنگ ممی پور گفت:  با توجه به شرایط موجود در جامعه و با هدف مطالبه زندگی عفیفانه و مقابله با هجمه‌های پیش بینی شده توسط دشمن در رابطه با کشف حجاب زن و تقویت اعتماد به نفس در بین بانوان محجبه، حرکتی مردمی در کل کشور به نام “مدافعان حریم خانواده” شکل گرفته است که این تجمع در هریس  ساعت ۱۰ صبح بیست و یکم تیر ماه در جنب اداره پست با سخنرانی امام جمعه شهرستان هریس  آغاز خواهد شد که از تمامی زنان عفیفه و باحجاب دعوت می شود تا در این تجمع عظیم حضور یابند.

,

وی افزود :در حاشیه برنامه نمایشگاه و فروشگاه اقلام عفاف و حجاب ، ایستگاه سلامت ، ایستگاه پاسخگویی به سوالات شرعی و ایستگاه نقاشی و خطاطی ویژه کودکان برگزار خواهد شد  بنابراین لازم است کودکان لوازم نقاشی بهمراه داشته باشند.

,

فرمانده سپاه ناحیه هریس یادآوری کرد: ۲۴ تیرماه همایش پیاده روی خواهران به مناسبت هفته حجاب و عفاف با حضور بانوان و خواهران از روبروی اداره تربیت بدنی برگزار خواهد شد که از عموم خواهران و بانوان عفیف شهرستان خواست تا با حضور در این مراسم و راهپیمایی گامی در جهت ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بردارند.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه