اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

هشدار پوتین به اروپایی ها

هشدار پوتین به اروپایی ها
رئیس جمهور روسیه به رهبران اروپایی هشدار داد اگر اوکراین بدهی های گازی خود را نپردازد این مساله منجر به قطع جریان صادرات گاز به اروپا خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مشرق، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در نامه ای به 18 رهبر اروپایی تاکید کرد، اگر اوکراین بدهی گازی خود به مسکو را پرداخت نکند این مساله احتمالا منجر به قطع جریان صادرات گاز روسیه به اروپا خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


بر اساس این گزارش پوتین در این نامه خواستار مذاکره فوری با اروپا برای نجات اقتصاد اوکراین از بحران کنونی شد و تصریح کرد، صبر روسیه برای پرداخت بدهی گازی 2/2 میلیارد دلاری اوکراین به سر رسیده است.

اظهارات پوتین جدی ترین تهدید مسکو در خصوص قطع جریان صادرات گاز به اوکراین و اروپا به شمار می رود. این مساله می تواند موجب تشدید تنش در روابط روسیه و اتحادیه اروپا شود. پس از اقدام روسیه در تصرف کریمه و الحاق آن به خاک خود روابط مسکو و غرب با تنش شدیدی روبرو شده و سطح روابط دو طرف به پایین ترین حد پس از جنگ سرد رسیده است.

اتحادیه اروپا و آمریکا تاکنون تحریم های سیاسی و اقتصادی را ضد مقام های ارشد روسی اعمال کرده اند و نسبت به اعمال تحریم های تجاری در خصوص ادامه تنش در اوکراین هشدار داده اند.

روسیه 30 درصد تقاضای گاز اروپا را تامین می کند و 40 درصد گاز صادراتی این کشور به اروپا از طریق مرزهای اوکراین ترانزیت می شود. شرکت گازپروم روسیه در سال های 2005 و 2006 و بار دیگر در سال های 2008 و 2009 اقدام به قطع جریان گاز به اوکراین کرده است.

جی کارنی سخنگوی کاخ سفید نیز گفت، وی هنوز اظهارات پوتین را ندیده است ولی آمریکا به روشنی اعلام کرده است که این مساله نامناسب است که از صادرات انرژی برای دستیابی به اهداف سیاسی و ژئوپلیتیک استفاده کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه