اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بعد از گذشت یکسال از امضاء برجام؛

کارشکنی های آمریکا امیدهای برجام را کم رنگ کرده است

کارشکنی های آمریکا امیدهای برجام را کم رنگ کرده است
در حالی که یکسال از امضاء برجام می گذرد اما کارشکنی ها و بدعهدی های آمریکا امید در برجام را در نزد مردم ایران کم رنگ کرده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کرمان۱۴۰۰؛ امروز چهارشنبه ۲۳ تیرماه مصادف با اولین سالگرد امضاء برجام می باشد در این روز بود که ایران به تعهدات خود در برجام عمل کرده ولی آمریکا همواره با سنگ شکنی به تعهدات خود عمل نکرده است و هم اکنون در آمریکا ۳۵ عضو از کنگره آمریکا خواستار تشدید تحریم ها علیه ایران شده اند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , کرمان۱۴۰۰, ؛ امروز چهارشنبه ۲۳ تیرماه مصادف با اولین سالگرد امضاء برجام می باشد در این روز بود که ایران به تعهدات خود در برجام عمل کرده ولی آمریکا همواره با سنگ شکنی به تعهدات خود عمل نکرده است و هم اکنون در آمریکا ۳۵ عضو از کنگره آمریکا خواستار تشدید تحریم ها علیه ایران شده اند .,

در حالی که برجام به نیویورک و قطع نامه شورای امنیت رفت و امضاء شد در بهارستان هم با کش و قوس های فراوان و نظرات نمایندگان و توضیحات مسئولین مذاکره کننده در کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی تصویب شد و آژانس انرژی اتمی هم پرونده هسته ای علیه ایران را بست ولی آمانو هرگز نگفت که چرا ایران در طول سالیان متمادی در سازمان انرژی اتمی پرونده داشته است ؟

,

رهبر انقلاب اسلامی هم بعد از عبور این توافقنامه از مجاری قانونی دستورات مهمی را در خصوص رعایت و حفظ منافع ملی و مصالح عالیه‌ی کشور فرمان رعایت الزام ۹ گانه برجام را تعیین کردند که مهمترین آنها عبار اتند از :

,

اوّلاً: از آنجا که پذیرش مذاکرات از سوی ایران اساساً با هدف لغو تحریمهای ظالمانه‌ی اقتصادی و مالی صورت گرفته است و اجرائی شدن آن در برجام به بعد از اقدامهای ایران موکول گردیده، لازم است تضمین‌های قوی و کافی برای جلوگیری از تخلّف طرفهای مقابل، تدارک شود، که از جمله‌ی آن اعلام کتبی رئیس‌جمهور آمریکا و اتّحادیه‌ی اروپا مبنی بر لغو تحریمها است.

, اوّلاً,

ثانیاً: در سراسر دوره‌ی هشت‌ساله، وضع هرگونه تحریم در هر سطح و به هر بهانه‌ای (از جمله بهانه‌های تکراری و خودساخته‌ی تروریسم و حقوق بشر) توسّط هر یک از کشورهای طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد و دولت موظّف است طبق بند ۳ مصوّبه‌ی مجلس، اقدامهای لازم را انجام دهد و فعّالیّتهای برجام را متوقّف کند.

, ثانیاً,

مقام معظم رهبری با این بیانات نقص هر یک از این الزامات ۹ گانه را نقض برجام دانستند و بعد از امضاء برجام بود که ایران تعهدات خود از جمله ارسال محموله های سوخت خود به روسیه ، کم کردن سانتریفیوژها و پر کردن قلب رآکتور اراک با سیمان را شروع کرد اما آمریکایی ها در مقابل بی سرو صدا قانون صدور روادید را برای شهروندان ۳۸ کشوری که تاکنون می‌توانستند برای تجارت یا گردشگری، مدت ۹۰ روز بدون اخذ روادید در خاک ایالات‌متحده اقامت داشته باشند، اگر در ۵ سال گذشته به سوریه، عراق، سودان و ایران سفر کرده باشند، دیگر «نمی‌توانند» مانند قبل بدون روادید وارد آمریکا شوند را صادر کرد تا تاجران و گردشگران بین پای گذاشتن روی خاک ایران و سخت شدن ورود به آمریکا، یکی را انتخاب کنند، که این خود نوعی حکم نقض برجام است .

,

اکنون هم در داخل کشور کسانی مثل صالحی رییس سازمان انرژی اتمی خیلی صریح اذعان دارند که غرب به تعهدات خود عمل نکرده است اما دولتمردان کشورمان با کمال تعجب از عملیاتی شدن برجام و برکات پی در پی آن هر روزه صحبت می کنند.

,

حال مردم ایران منتظر هستند تا ببینند در پسا برجام چه اتفاقاتی برای کشورشان می افتد و آمریکا همچنان به اقدامات و تحریم های ضد ایرانی خود ادامه می دهد و در آخر باید همواره از فرمایش مقام معظم رهبری درس بگیریم که آمریکا قابل اعتماد نیست ؟

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه