اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه:

توافق با FATFروزنه نفوذی برای اجرای برجام ۲ در کشور است/ نباید اجازه داد برجام به فرصتی برای دشمن و تهدیدی برای امنیت کشور تبدیل شود

توافق با FATFروزنه نفوذی برای اجرای برجام ۲ در کشور است/ نباید اجازه داد برجام به فرصتی برای دشمن و تهدیدی برای امنیت کشور تبدیل شود
امام جمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه گفت: توافق با FATF روزنه نفوذی برای اجرام برجام 2 در کشور است چرا که به طرف مقابل می تواند به بهانه های مختلف از جمله مبارزه با تروریسم، امنیت کشوررا به خطر انداخته و روزنه نفوذی برای دخالت در امور کشورمان پیدا کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی عبدالرحیم ریگیان پور  درباره توافق پنهانی بانک مرکزی باFATF  در گفت و گو با لادیز اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب بارها درباره مسئله نفوذ هشدار دادند و موارد ضعف و مصادیق نفوذ را در مسئله برجام برای  تیم مذاکره کننده و دولت مشخص کردند تا دشمن جایی برای نفوذ در کشور نداشته باشد، بنابراین نباید اجازه داد برجام به فرصتی برای دشمن و تهدیدی برای امنیت کشور تبدیل شود و غربی ها به بهانه مبارزه با پولشویی، روزنه نفوذی در کشور پیدا کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز,

وی افزود: توافق با  FATFروزنه نفوذی برای اجرام برجام 2 در کشور است چرا که به طرف مقابل می تواند به بهانه های مختلف از جمله مبارزه با تروریسم، امنیت کشوررا به خطر انداخته و روزنه نفوذی برای دخالت در امور کشور مان پیدا کند.

,

وی خاطر نشان کرد: هر توافقی که به منافع و امنیت کشور ما لطمه وارد کند محکوم  است و دولتمردان باید مراقب حیله های دشمن باشند و به دشمنان نظام و انقلاب بهانه ای برای نفوذ ندهند.

,

وی با اشاره به لزوم شفاف سازی درباره توافق بانک مرکزی باFATF، تاکید کرد:  هیچ توافق پنهانی و بدون اطلاع ملت نباید صورت گیرد باید متن توافق منتشر و در مورد آن شفاف سازی شود و دولت باید شفاف و واضح مفاد این توافق را تشریح کند.

,

مولوی ریگیان پور تصریح کرد: این توافق به بهانه معاملات بانکی، امنیت کشور را تحت تاثیر قرار می دهد و به منافع کشور لطمه وارد می کند، بنابراین حق مسلم مردم ایران است که از مفاد آن آگاه شوند و دولت باید به مردم توضیح دهد که  چه اطلاعاتی قرار است از کشور خارج شود و بر سر چه مواردی توافق صورت گرفته است.

,

 وی اذعان کرد: آمریکا و غرب سعی دارند به بهانه مبارزه با ترروریسم و از طریق این توافق، ارتباط ایران با حزب الله را قطع کنند و قدرت نظامی کشورمان را تضعیف کنند چراکه انها تا اهدافشان در برجام براورده نشود کوتاه نمی ایند و از راه های مختلف برای به کرسی نشاندن خواسته خود استفاده می کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه