اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری:

آنان که مخالف شورای نگهبان‌اند، تنها به منافع خود می‌اندیشند/ شورای نگهبان در مقابل چپاول ارزش‌های اسلامی ایستاده است

آنان که مخالف شورای نگهبان‌اند، تنها به منافع خود می‌اندیشند/ شورای نگهبان در مقابل چپاول ارزش‌های اسلامی ایستاده است
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: اینکه برخی به مخالفت با شورای نگهبان برمی‌خیزند تنها به دلیل آن است که این افراد منافع خود را درخطر می‌بینند و از همین رو با آن مخالفت می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرکرد که در مصلای بزرگ این شهر برگزار شد اظهار کرد: شورای نگهبان قانون اساسی شاهکار نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی با بیان اینکه شورای نگهبان مسئولیت خطیر و سنگینی در صیانت از اسلامیت نظام و قانون اساسی را بر عهده دارد تأکید کرد: این شورا در تاریخ ۲۶ تیر ۵۹ بافرمان امام خمین (ره) کار خود را آغاز کرد و تا به امروز همواره شاهد اقدامات خوبی در آن بوده‌ای و هرگز در انجام وظایف خود کوتاهی نداشته است.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری بیان داشت: اینکه برخی به مخالفت با شورای نگهبان برمی‌خیزند تنها به دلیل آن است که این افراد منافع خود را درخطر می‌بینند و از همین رو با آن مخالفت می‌کنند.

نکونام تخریب شورای نگهبان را اقدامی دانست که از سوی افراد منفعت‌طلب اتفاق می‌افتد و افزود: این شورا در مقابل کسانی دستاوردها و ارزش‌های اسلامی را مورد چپاول قرار داده‌اند ایستاده است و شاخص مهم و اساسی این شورا همین است.

امام جمعه شهرکرد تأکید کرد: در بحث حقوق‌های نجومی باید مسئولان برخورد جدی داشته باشند و تلاش کنند اموال رفته و برداشته شده از بیت‌المال را بازگردانند.

وی با اشاره به اینکه تعداد افرادی که در جریان حقوق‌های نجومی به بیت‌المال دست‌درازی کردند اندک است تأکید کرد: اما باید همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند با این افراد از راه قانون برخورد شود.

نکونام خاطرنشان کرد: راه برقراری عدالت در جامعه را برخورد با حقوق‌های نجومی عنوان و افزود: اگر با این موضوع و بحث به این مهمی برخورد نشود اشرافی گری در جامعه به راه افتاده اختلاف طبقاتی زیاد می‌شود که این آفت نظام اسلامی است.

نکونام یادآور شد: پیگیری مسئله حقوق‌های نجومی نباید مقطعی، سیاسی و برای منفعت‌طلبی و به دست آوردن دل برخی از افراد باشد، بلکه باید به‌منظور مبارزه با این نوع از معضلات و تجاوزها در جامعه صورت گیرد.

نمانده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به به ششم شوال سالروز رحلت آیت‌الله ابوالقاسم دهکردی بیان داشت: آیت‌الله دهکردی استادی بزرگ و معلم فرزانه در کل کشور است و شخصیت این عالم بزرگوار همواره در جهان اسلام مطرح است

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه