اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شش تیم لیگ یک بدون سرمربی

شش تیم لیگ یک بدون سرمربی
در آستانه برگزاری مراسم قرعه کشی لیگ یک و در حالی که تنها 22 روز به آغاز فصل جدید بازی های باقی مانده 6 تیم بدون مربی هستند!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورزش 3؛ استقلال اهواز و راه آهن که فصل گذشته در لیگ برتر حضور داشتند به همراه فجر سپاسی که فصل گذشته مدعی صعود به لیگ برتر بوده در کنار تیم های خیبر خرم آباد، فولاد یزد و ایرانجوان بوشهر تیم های بدون مربی هستند! طبیعتا این تیم ها اگر همین امروز سرمربی خود را مشخص کنند و با همه نفرات استارت بزنند زمان را از دست داده اند و ممکن است در هفته های آغازین امتیازات حساسی را از دست بدهند!
 
البته راه آهن با اینکه سرمربی ندارد در حال تمرین کردن و یار گرفتن است! استقلال اهواز با انبوهی از بدهی ها مواجه است، به خصوص اینکه هزینه خرید امتیاز فصل گذشته فولاد نوین را پرداخت نکرده و مشخص نیست چه برنامه ای برای آینده دارد و آیا اصلا توان پرداخت این همه بدهی ها وجود دارد؟ خیبر خرم آباد مثل همیشه از مشکلات مالی رنج می برد و در بوشهر هم مشکلات مدیریتی مثل همیشه ایرانجوان را از فعالیت جدی بازداشته است. گویی ایرانجوان رسم دارد هر فصل یکی دو هفته پیش از شروع بازی ها تمرینات خود را آغاز کند.
 
فولاد یزد دیگر تیم بدون مربی اعلام کرده که توان تیمداری ندارد و حتی در شرف فروش امتیاز بود که با ممانعت اداره کل ورزش و جوانان استان مواجه شد! فجر سپاسی هم در تلاش برای انتخاب مربی خود از بین مهره های بومی از جمله شاغلام است و دلخوش به سربازانی است که بر اساس قانون طی دو فصل حضور در فجر سپاسی نمی توانند طلب دستمزد زیادی داشته باشند. با این حال فرصت های از دست رفته برای این تیم  ها با بهترین برنامه ریزی در آینده هم قابل جبران نخواهد بود.
 
فصل جدید لیگ یک از 17 مرداد با حضور 18 تیم آغاز می شود. در پایان 5/2 تیم از دسته اول به لیگ برتر صعود می کنند و سه تیم انتهای جدول هم دسته دومی خواهند شد. بنابراین این فصل شاهد جدال تیم سوم لیگ یک با تیم چهاردهم لیگ برتر در مرحله پلی آف خواهیم بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه