اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادداشت؛

از مکافات عمل غافل مشو!

از مکافات عمل غافل مشو!
مدت زیادی از برگزاری گردهمایی سازمان منافقین در پاریس نگذشته بود که شهر نیس فرانسه مورد حمله تروریستی قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یادداشت اختصاصی مرآت- اهالی شهر بندری Nice در جنوب فرانسه همزمان با چهاردهم ژوئیه سالروز جشن ملی این کشور، شاهد انجام حمله تروریستی یک مهاجم جوان سی و یک ساله فرانسوی-تونسی بودند. او راننده کامیونی است که وارد انبوهی از عابران با ملیت های مختلف گشت و صدها انسان بیگناه را به خاک و خون کشید. هر شخص نوع دوستی که از عمق واقعه دهشتناک Nice اطلاع یابد، قطعا اندوهگین و محزون می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

البته لازم است تا در کنار تخطئه تروریستی که کشتار مردم را رقم زد و موجد فاجعه ای بزرگ شد، به جرائم سنگین سران کاخ الیزه اشاره کرد که در راستای همدستی با امریکا برای سقوط دولت قانونی سوریه، تعداد زیادی از عناصر افراطی فرانسوی تبار را به دامان داعش و دیگر گروهک های تکفیری گسیل داشتند و اکنون شاهد نتایج شوم آن خطای راهبردی، در قالب تشدید افراطی گری اعضای جامعه خویش هستند.
هنوز مدت زمان زیادی از برگزاری گردهمایی سازمان جهنمی منافقین در پاریس نمی گذرد، میزبانی از افرادی که دستشان به خون های پاک فرزندان ملت عزیز ایران آغشته است، اوج فضاحت اخلاقی و فساد سیاسی این دولت مدعی آزادی و دموکراسی را نشان می دهد! رهبران فرانسه که تروریسم را به خوب و بد تقسیم نموده و عامدانه چشم بر روی حقایق می بندند، اینک در مسلخ خودساخته ای گرفتار آمده اند که حتی توان تامین امنیت شهروندان شهر کوچکی مثل "نیس" را ندارند و کشورشان برای چندمین بار، هدف تهاجمات عناصر تندرو واقع می شود!
اگر پیش بینی تاریخی حضرت امام خمینی(رضوان الله علیه) برای فروپاشی اتحادیه جماهیر سوسیالیستی شوروی به عنوان نمادی از نگاه بلند و هوشمندانه بنیانگذار کبیر نهضت یاد می گردد، بایسته است تا تحلیل آینده نگرانه و جامع رهبر حکیم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای(حفظه الله) پیرامون بازگشت شعله های سوزان حمایت از جریانات تکفیری به دامان آتش افروزان غربی و عربی هم در همان مقیاس مورد توجه ویژه صاحب نظران جهانی قرار گیرد.

,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه