logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئول بسیج جامعه زنان لرستان:

مادر؛ محور عاطفی خانواده است/ اشتغال به کار زنان از دیدگاه اسلام حرام نیست

مادر؛ محور عاطفی خانواده است/ اشتغال به کار زنان از دیدگاه اسلام حرام نیست
مسئول بسیج جامعه زنان لرستان گفت: زن در نگرش اسلام برای تامین معاش زندگی مسئولیت ندارد، اما در عین حال اشتغال به کار زنان از دیدگاه اسلام حرام نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آساره خبر، به مناسبت هفته تامین اجتماعی و اهمیت نقش مادران  شاغل  در جامعه، مریم سپهوند مسئول بسیج جامعه زنان لرستان اظهار داشت: با توجه به اینکه از اواسط قرن بیستم میلادی ، نقش زنان در اجتماع چشمگیر تر شده و بسیاری از آنان دارای شغل و تحصیلات بالا شده اند و سهمی در بهبود و اقتصاد خانواده خود دارند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آساره خبر, به مناسبت هفته تامین اجتماعی و اهمیت نقش مادران  شاغل  در جامعه، مریم سپهوند مسئول بسیج جامعه زنان لرستان , اظهار داشت: با توجه به اینکه از اواسط قرن بیستم میلادی ، نقش زنان در اجتماع چشمگیر تر شده و بسیاری از آنان دارای شغل و تحصیلات بالا شده اند و سهمی در بهبود و اقتصاد خانواده خود دارند .,

وی گفت: در همه جوامع نقش مردان (پدران) در محیط خانواده کاملا مشخص است زنان (ماردان ) نیز حتی گروهی که شاغل هستند و خارج از خانه فعالیت دارند و وظیفه ای مشخص را که شامل بچه داری و خانه داری است ، برعهده  دارند  شاید همسر (پدر ) به خانم خانه کمک بکند اما تقریبا در هیچ جای دنیا بچه داری و بار آوردن کودکان و اداره خانه وظیفه پدر شمرده نمی شود .

,

سپهوند بیان داشت: فراخوان زنان به مشارکت اجتماعی در کنار کلیشه ای دانستن مادری ؛ همسری و فعالیت خانگی سبب شد که موضوع حمایت از خانواده بیشتر در حد یک شعار باقی بماند و زنان خانه دار عناصری کم کار، افسرده و با فعالیت کم ارزش شناسانده شوند .

,

مسئول بسیج جامعه زنان عنوان داشت: شروع پرورش کودک و انسان از دامن مادر است و از این رو مادر اولین مرکز وصل تربیت کودک است  زیرا شدت نقش پذیری که کودک از مادر دارد و الهام مادر به کودک از دیگران (پدر ، معلم، استاد و ... بیشتر است از طرفی مادر محور عاطفی خانواده است و دامن محبت  او موجب رشد عاطفی طفل می شود و این عاطفه شدید است که تاثیر پذیری شدید کودک از مادر را در رفتار و گفتار باعث می شود  از این راه مادر می تواند با گفتار و افعال صحیح و شخصیت قوی و انسانی خود و تجربیات و آگاهی ها یش انسان بسازد.

,

وی گفت: حضور موفق زنان در عرصه کار به مانعی در برابر صرف وقت با فرزندان تبدیل شده است فارغ از اینکه در چه زمانی قرار داریم ، هیچ وقت خوبی برای بچه دار شدن نیست امروزه در جهان شیوه زندگی زنان در حال تغییر است و برخی جریان ها در صدد حذف نقش های جنسیتی و رها سازی از نقش های محدود کننده است دختران را تشویق به قائل شدن به اولویت تحصیلات اشتغال با هدف کسب موقعیت های اجتماعی و اقتصادی می کنند و نتیجه آن تاخیر در ازدواج است و پس از ازدواج فرزند آوری را به سالهای پایانی سنین باروری  ترجیح می دهند و پس از فرزند آوری تربیت فرزند را به مهد کودک ها می سپارند.

,

اسلام با کار کردن زن موافق است

,

سپهوند ادامه داد: آیا زن می تواندعلاوه بر زندگی زناشوئی و خانوادگی خود از عجله کارهای همسر، فرزندان، مواظبت ، تربیت و آنچه مورد احتیاج آنان است کار دیگری انجام بدهد یا همه اینها برایش بهتر است و یا اصلا واجبه کار های دیگر نیز در زندگی عمومی در زمینه اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی در کنار کار های اساسی و همسری و مادری در چهر چوب زندگی خانوادگی انجام بدهد؟

,

مدیر شورای قشر جامعه زنان خاطر نشان کرد: با ظهور دین اسلام تغییراتی در مقام اجتماعی زن به وجود آمد و به اشتغال زنان باید توجه داشت که زن در نگرش اسلام برای تامین معاش زندگی مسئولیت ندارد، اما در عین حال اشتغال به کار زنان از دیدگاه اسلام حرام نیست چه بسا در مواردی نیز به همیاری زنان در جامعه نیاز باشد.

,

مریم سپهوند گفت: اسلام زیبا ترین و بهترین قوانین حقوقی و انسانی را برای آحاد جامعه وضع نمود و با شناخت حقیقی اسلام می توان جامعه ای متعادل و متوازن ساخت که هر یک از افراد جامعه در جایگاه خود قرار گرفته و در بستر حرکت به سوی کمال یار و یاور یکدیگر باشند .

,

گفتگو: کبری دریکوند

,

انتهای پیام/ د

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه