اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دکترای علوم استراتژیست و سفیر سابق ایران در مکزیک:

آمریکا و ناتو زمانی کودتا را محکوم کردند که کودتاچیان شکست خوردند/ رفتار غیراخلاقی و مضحک سیاستمداران غرب و سازمان ملل در کودتای ترکیه

آمریکا و ناتو زمانی کودتا را محکوم کردند که کودتاچیان شکست خوردند/ رفتار غیراخلاقی و مضحک سیاستمداران غرب و سازمان ملل در کودتای ترکیه
سفیرسابق ایران در مکزیک و استرالیا با بیان اینکه نارضایتی عمومی از سیاست های دولتمردان ترکیه، زمینه کودتا در این کشور را فراهم کرده است، افزود: این موضوع درس عبرتی برای اردوغان و یارانش است تا اینکه به حقوق سایر کشورهاهمچون عراق و سوریه احترام بگذارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قدیری ابیانه دکترای علوم استراتژیک و سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا درگفتگوی اختصاصی با تهران نیوز با اشاره به کودتای شب گذشته در ترکیه گفت:دخالت های مکرر،غیرقانونی و غیرمنطقی ترکیه در امورات داخلی عراق و سوریه و همچنین حمایت از تروریست ها، بی توجهی این دولت به هشدارها در خصوص سیاست هایش باعث بروز نارضایتی در ارتش و بخش مردمی ترکیه شده و حتی این کشور را در معرض تجزیه و ناامنی قرار داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

وی با بیان اینکه نارضایتی عمومی از سیاست های دولتمردان ترکیه، زمینه کودتا در این کشور را فراهم کرده است، افزود: البته این کودتای کل ارتش نبوده و بخشی از ارتش در آن مشارکت داشتند و یکی از ویژگی های آن این بود که دولت ترکیه در مدت کمی متوجه اشتباه خود شد.

,

ابیانه خاطر نشان کرد:با اینکه مردم از دولت ترکیه نارضایتی دارند درست، اما موافق کودتا نیستند زیرا تجربه کودتاهای قبلی را داشته اند و با آن مخالفت کرده و به همین دلیل، این کودتا شکست خورد.

,

سفیر سابق ایران با اشاره به رفتار غیراخلاقی و مضحک سیاستمداران آمریکا، اروپا،ناتو و حتی “بانکی مون” رئیس سازمان ملل متحد و امثال آنها در خصوص این کودتا گفت: این افراد در ابتدا، مواضع روشنی علیه کودتا مشخص نکردند و تنها بر حفظ آرامش و خونسردی تاکید داشتند و فقط زمانی موضع گیری صریحی در این خصوص ابراز داشتند که اطمینان یافتند که کودتا شکست خورده است؛ این نشان می دهد که آنها نیز از بروز کودتا ناراضی نیستند البته به شرط اینکه کودتا موفق شود.

,

ابیانه با بیان اینکه این کودتا، موقعیت ترکیه را تضعیف کرده و دولت نیز مجبور به تصفیه ارتش شده است، ابراز داشت:این تصفیه ، زمینه بروز کودتای بعدی را کاهش می دهد و جمهوری اسلامی ایران نیز از همان ابتدای شکل گیری کودتا، با قاطعیت آن را محکوم کرد؛ هر چند سیاست خارجی ترکیه در منطقه را منطقی نمی داند.

,

وی تصریح کرد: ترکیه به پایگاه تروریستم تبدیل شده است که دولت از آن حمایت می کند و دخالت های اساسی و بی اساس و جنایتکارانه ترکیه در حمایت از ترویست های عراق و سوریه و غارت اموال آنها، بازگو کننده نقش دولت اردوغان در ناآرامی های عراق و سوریه است.
سفیر سابق ایران در مکزیک با بیان اینکه ترکیه در صدد تجزیه عراق و سوریه بود اما خود در معرض تجزیه قرار گرفته است، افزود: ترکیه در صدد اعزام ترویست به عراق و سوریه بود اما خود قربانی تروریست واقع شد و موضوع درس عبرتی برای اردوغان و یارانش است تا اینکه به حقوق سایر کشورها احترام بگذارند و خیال باطل تجدید حیات حکومت عثمانی را به دور اندازند.
ابیانه در پایان اظهار داشت: ترکیه با سیاست های خود، دشمنان زیادی برای خود جمع کرده است و اکنون باید راه دوستی با ملت ها به خصوص دولت های سوریه و عراق را در پیش بگیرد.

,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه