به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کیش پرس، حمیدرضا رضایی، رئیس کمیسیون عمران در نوزدهمین اجلاس هیات عمومی سازمان نظام مهندسی کیش گفت: تعامل و همراهی نظام مهندسی کشور با مجلس شورای اسلامی و کمیسیون عمران می تواند بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور راحل کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیش پرس,وی افزود: مهندسین کشور ما در عرصه های سازندگی و در زمان 8 سال دفاع مقدس نقش آفرینی خوبی داشته و شهدای بسیاری تقدیم انقلاب کردند. جامعه مهندسین کشور ظرفیت بالایی دارد و باید از آن ها خوب استفاده شود. نظام مهندسی می تواند بازوی قوی برای کمیسیون مجلس و دیگر کمیسیون ها باشد.
,عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، قرار گرفتن تمامی امور شهر سازی در حوزه شغلی مهندسان و کاردانان، در نظر گرفتن قانون به نفع مردم، ایجاد حس امنیت و اعتماد در مردم نسبت به جامعه مهندسی، حرکت مهندسان از لحاط اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی، امنیتی و صرفه جویی به سمت جلب رضایت مردم، مشارکت در تهیه و اجرای طرح های توسعه کشور، یافتن هویت جامعه مهندسی و هویت دادن به شهرسازی و آبادانی کشور را از اهداف قانون نظام مهندسی کشور دانست.
,وی با اشاره به 400 هزار مهندس در کشور این ظرفیت را ارزشمند خواند و افزود: می توانیم برای حل بسیاری از چالش های اجتماعی از این ظرفیت عظیم استفاده کنیم.
,رضایی با اشاره به اینکه بسیاری از مهندسین برای تامین حداقل های زندگی دچار مشکل هستند و کل درآمد آن ها از سهمیه های نظاررتی تامین می شود تصریح کرد: این اتفاق در شأن مهندسان کشور نیست و باید چاره ای اندیشید تا بازار مسکن رونق گرفته و جنب و جوشی در این بازار ایجاد شود.
,وی با بیان اینکه امروز کار سخت و ساز در محاصره شهرداری ها و وزارت راه و شهر سازی قرار دارد گفت: از یک سو شهرداری ها محدودیت هایی برای مهندسین و از سوی دیگر وزارت راه و شهر سازی بوجود آورده اند .
,عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید شهرداری ها و وزارت راه و شهر سازی به مهندسین اعتماد بیشتر کرده و کار مهندسین باید به مهندسین واگذار شود.
,وی اظهار کرد: امروز کسانی که صلاحیت ندارند ساختمان می سازند و هر کس به خودش اجازه ساخت و ساز در کشور می دهد لذا ساختمان باید توسط مهندسین و کسانی که صلاحیت حرفه ای دارند ساخته شود.
,نوزدهمین اجلاس هیات عمومی نظام مهندسی کشور با حضور عباس آخوندی وزیر راه و شهرساززی، اکبر ترکان رئیس نظام مهندسی کشور و دبیر هماهنگی شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، علی اصغر مونسان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، مدیران شهرداران و مهندسین کشور در مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه