به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، مسابقات فوتبال چمنی محلات منطقهی آزاد انزلی که با شرکت ۲۹ تیم از روستاهای محدودهی منطقهی آزاد انزلی و با هدف شناسایی استعدادهای منطقه، توسعهی ورزش شهروندی، ایجاد نشاط و ارتقای فضای صمیمیت در میان جوانان، پویایی و حفظ سلامت جسمی و افزایش فرهنگ کار تیمی در جوانان این منطقه به مدت یک ماه در مجموعه ورزشی شهدای چپرپرد پایین برگزار شده بود با قهرمانی تیم چپرپرد پایین به پایان رسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,بنا بر این گزارش، از بین تیم های حاضر در این رقابت ها چهار تیم لیجارکی، چپرپرد زمان، حاجی بکنده و فشتکه خمام به نیمه نهایی رسیدند که در فینال این مسابقات تیم چپرپرد زمان با غلبه بر لیجارکی به مقام قهرمانی رسید و تیم فشتکه خمام نیز به مقام سوم مسابقات نایل آمد.
,مجید فاتحی معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان در مراسم پایانی این دوره از مسابقات که با استقبال اهالی، ورزشکاران و ورزش دوستان برگزار شد با اشاره به اینکه این مسابقات برای دومین سال پیاپی با حضور تیمهای فوتبال چمنی محدوده منطقه از سوی سازمان برگزار میشود ، برنامه های این سازمان برای توسعه زیرساخت های ورزشی در سطح محلات منطقه تشریح کرد و گفت: یکی از رویکردهای سازمان طی یک سال و نیم گذشته بازسازی و نو سازی زمین های ورزشی محدوده بوده که تا کنون از ۱۶ زمین ورزشی موجود در محدوده منطقه آزاد، ۶ مورد باز سازی شده و تا پایان سال ۳ زمین دیگر نوسازی و به بهره برداری میرسد و برای سال آینده نیز ترمیم و بازسازی سایر زمین های محلات منطقه جهت استفاده جوانان و ورزشکاران دردستور کار این سازمان است .
,مسعود رهنما مدیرکل ورزش و جوانان گیلان در پایان این مراسم با تشکر از برگزار کنندگان این مسابقات که با استقبال پرشور ورزشکاران منطقه مواجه شده است تاکید کرد: به دلیل اقدامات ارزشمند صورت گرفته در حوزه توسعه ورزش ، میزبانی مسابقات ملی و بین المللی و ایجاد زیرساختها در سطح منطقه از سازمان منطقه آزاد انزلی صمیمانه سپاسگزارم و به نمایندگی از جامعه ورزشی استان از مدیریت عالی سازمان منطقه آزاد انزلی به دلیل حمایت های گسترده و موثرای که برای رشد و ارتقا جایگاه ورزش گیلان انجام می دهند تشکر می کنم .
,گفتنی است در مراسم اختتامیهی این مسابقات که معاونین و مدیران سازمان ، اسماعیل حاجی پور رییس شورای اسلامی شهرستان رشت،الماس خاله رییس هیئت فوتبال گیلان، ائمه جمعه و بخشداران کیاشهر، لشت نشاء، خشکبیجار، و مسولین محلی نیز حضور داشتند و با اهداء تندیس، لوح تقدیر و جوایز دیگر از زحمات تیم های برتر تقدیر کردند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه