اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بهانه جدید شهرداری برای آسفالت کوچه ها؛

آسفالت کوچه های بروجرد فقط با درخواست مردمی

آسفالت کوچه های بروجرد فقط با درخواست مردمی
رئیس شورای شهر بروجرد گفت: آسفالت کوچه های بروجرد فقط طبق درخواست مردمی انجام می شود و تا درخواستی از سوی مردم برای آسفالت نباشد هیچ کوچه ای آسفالت نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد  وضعیت آسفالت تعداد زیادی از کوچه های بروجرد بسیار نامناسب است و این وضعیت سبب نارضایتی شهروندان ساکن در این کوچه ها شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,

کوچه هایی که چند سال است شهرداری قول آسفالت و ترمیم را می دهد اما متاسفانه تا کنون کوچه های زخمی بروجرد رنگ آسفالت را به خود ندیده اند.
آسفالت خیابانها و کوچه ها که از زیبایی های شهری محسوب می شوند متاسفانه طی سالهای اخیر مورد بی توجهی قرار گرفته اند.
عدم آسفالت نامناسب و زخم های موجود در کوچه ها داد بسیاری از شهروندان ساکن در این مناطق را درآورده و شهرداری بروجرد نسبت به آسفالت کوچه های پر چاله چوله شهر توجهی نمی کند.

,
,
,


سال پیش گزارش های زیادی برای آسفالت کوچه های بروجرد تهیه شد و شمس الدینی رئیس شورای شهر بروجرد گفت که آسفالت کوچه ها طبق نوبت انجام می شود اما انگار برخی از خیابانها در انتهای نوبت بوده و اصلا نوبتی نیست که به آنها برسد.
در فصول سرد سال دوباره رئیس شورای شهر بروجرد گفت که هم اکنون شرایط هوایی برای آسفالت کوچه ها در بروجرد مناسب نیست و در ابتدای فصل بهار دوباره آسفالت کوچه ها آغاز می شود اما هم اکنون چهار ماه از سال جدید می گذرد و هنوز کوچه ها در انتظار آسفالت هستند.
به نظر می رسد بهانه های زیادی مانند گرمای هوا، سرمای هوا، نبود اعتبار، نبود قیر ، نبود نیرو و ...در شهرداری بروجرد وجود دارد که هر بار یکی از این موراد مطرح می شود و کوچه ها در همان وضعیت قبلی مانده و رها شده اند.
انگار هیچ یک از مسئولین از کوچه های شهر تردد ندارد تا ببینند وضعیت آسفالت در این نقاط به چه صورت است و در صورتی که عکسها و یا فیلمی تهیه می شود بازهم توجهی صورت نمی گیرد.

, ,
,
,
,
,


حالا بعد از گذشت مدتها " عباس شمس الدینی" رئیس شورای شهر بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد در پاسخ به این سوال که چرا تعدادی از کوچه های بروجرد هنوز آسفالت نشده اند گفت: هیچ درخواستی از سوی مردم برای آسفالت کوچه ها به شهرداری نشده و تا زمانی که مردم درخواست آسفالت کوچه ها را به شهرداری ندهد، کوچه ای آسفالت نخواهد شد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر تعدادی از کوچه های بروجرد طبق درخواست مردمی آسفالت شده اند و شهروندانی که از وضعیت کوچه ها گلایه دارند می توانند درخواست خود را برای آسفالت ارائه دهند تا به وضعیت کوچه های آنان رسیدگی شود.
به گفته وی امسال 10 هزار تن قیر خریداری شده که تا کنون 100 تن از قیرهای خریداری شده برای آسفالت به بروجرد منتقل شده اند.
به گزارش بازتاب بروجرد به نظر می رسد اراده کافی برای آسفالت کوچه ها در بروجرد وجود ندارد چرا که هر بار به دلیلی آسفالت کوچه به فراموشی سپرده می شود.
حالا باید منتظر بود و دید بهانه بعدی شهرداری برای آسفالت کوچه ها بعد از درخواست مردمی چیست.
انتهای پیام/

, ,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه