اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قزوین طی بیانیه‌ای اعلام کرد:

کشتار ظالمانه مردم کشمیر لکه ننگی بر پیشانی حقوق بشر آمریکایی

کشتار ظالمانه مردم کشمیر لکه ننگی بر پیشانی حقوق بشر آمریکایی
در بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قزوین آمده است: کشتار ظالمانه کشمیر لکه ننگی بر پیشانی بشریت و حقوق بشر امریکایی است، این قتل عام، داغی بزرگ نه تنها بر قلوب مسلمین بلکه بر قلوب انسانیت نهاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پی قتل عام و کشتار مسلمانان مظلوم و مردم بی دفاع و بی گناه کشمیر با صدور بیانیۀ تند و شدید الحنی ضمن محکومیت کشتار انسان‌های بی دفاع و بی گناه در کشمیر توسط ارتش اعلام کرد: 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

 

,

« بـســــم الله الـرحـمن الـرحـیــم » 
«إنــا لله و إنــا الیــه راجـعـون » 
قال الله فی محکم کتابه: "مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا "«همانا هر کس، شخصی را بدون قصاص و یا بی آنکه در زمین فتنه و فسادی بر پا کند ، بکشد ، مانند آن است که تمام مردم را کشته است. » 

در این بیانیه آمده است: کشتار ظالمانه کشمیر لکه ننگی بر پیشانی بشریت و حقوق بشر امریکایی است، این قتل عام، داغی بزرگ نه تنها بر قلوب مسلمین بلکه بر قلوب انسانیت نهاد. 
کشتار وحشیانۀ جمعی از مردم و مسلمانان بی پناه کشمیر، آن هم بدون هیچ گونه جرم و جنایتی، گناهی برزگ و نابخشودنی است که اوج حقارت و وحشی‌گری عاملان سفاک این جنایت هولناک را تحت حمایت و پشتیبانی حاکمان بی مسئولیت آن به نمایش می‌گذارد. 
,
,
,
,
,
,
,
, ,

کشتاری که بار دیگر قلوب تمامی عدالت طلبان، حق جویان، آزادی‌خواهان را، جریحه دار و مملو از درد کرد و صد البته دردآورتر و زجر آورتر سکوت زشت و روشنفکرانـۀ جوامع غربی مدعی حقوق انسان ها در قبال چنین جنایاتی که اصلا قابل توجیه و تحمل نیست. 
این کشتار ددمنشانۀ ، به دور از هرگونه قاعده و قانون بین المللی و یا آموزه انسانی؛ بار دیگر این واقعیت تلخ و سخیف را نشان دادکه جهان امروز، ملول از دردهای بی شمار انسان به دور از معنویت است.
در ادامه این بیانیه آمده است: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، ضمن اعلام هشدار به سازمان‌های بین‌المللی و سازمان‌های مدعی حقوق بشر، از جمله سازمان ملل متحد، شورای امنیت، سازمان همکاری های اسلامی، برای جلوگیری از ظلم و قتل و غارت مردم بی دفاع کشمیر از " امت بزرگ رسول الله " و تمامی کشورها و دولت های اسلامی، ملت‌های مسلمان به ویژه دولت محترم و دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران می‌خواهد تا با حفظ وحدت، اتحاد، همبستگی و هوشیاری خود، به وظایف ذاتی، قانونی، اسلامی و انسانی خود در دفاع از مظلوم در برابر ظالمِ متجاوزِ جنایتکار عمل کرده ، تا از تکرار چنین حوادثی پیشگیری شود. 

"شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی قزوین" 
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه