اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امروز بر سفره امنیت کسانی نشسته ایم که با نثار خون شان به ما حیثیت و آبرو دادند/ این یادواره شهداست که انقلاب ما را بیمه کرده است

امروز بر سفره امنیت کسانی نشسته ایم که با نثار خون شان به ما حیثیت و آبرو دادند/ این یادواره شهداست که انقلاب ما را بیمه کرده است
عصر دیروز مراسم دومین مدافع حرم بخش رحیم آباد در مسجد جامع این شهر با سخنرانی مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی رشت و استقبال مردم شهید پرور این بخش برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  رودسری ها ، حجت الاسلام قاسمی در مراسم یاد بود شهید مفقودالاثر محمدرضا یعقوبی اظهار داشت : مسیری که شهدا انتخاب نموده اند تا به لقاءالله بپیوندند مسیر اهل بیت (ع) بوده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودسری ها,

 

,

وی افزود:  شهدا با تمام وجودشان برای رسیدن به لقاء پروردگار با تمام هستی خود حاضر شدند و در سرزمین دور غریبانه و مظلومانه جان شان را فدای اسلام نمودند و  با اینکه می دانستند این سفر امکان بازگشتی برای شان نخواهد داشت  به آغوش مرگ شتافتند و شربت شیرین شهادت نوشیدند.

,

 

,

مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی رشت ادامه داد: یکی از این شهدا ، فردیست که امروز برایش یادبود برگزار نموده ایم ، انسانی وارسته و مومنی که همواره از وی به خوبی و نیکی یاد میشود . شهید محمدرضا یعقوبی چه در زمان هشت ساله جنگ تحمیلی و چه الان که حرم بی بی حضرت زینب (س) به دفاع نیاز داشت با جهد و پارسایی سینه سپر نمود تا آسیبی به حرم بانوی صبرو استقامت نرسد.

,

 

,

حجت الاسلام قاسمی خاطرنشان کرد : امروز بر سفره امنیت کسانی نشسته ایم که با نثار خون شان به ما حیثیت و آبرو دادند و درس استقامت و بایستگی را برای ما به ارمغان آوردند . این یادواره شهداست که انقلاب ما را بیمه کرده است.

,

 

,

مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی رشت خطاب به مدیران جامعه گفت: آیا مسئولین  پاسخگوی آمار بیکاری و فساد و طلاق در جامعه هستند آماری که هم موجب نگرانی مراجع تقلید شده و هم رهبر انقلاب از آن ناراحت است واین مشکلات و معضلات  با راه شهدا   پارادوکس دارد.

,

 

,

وی در پایان از مسئولین خواست شهدای ما رفتند تا انقلاب ما باقی بماند و این انقلاب باید سینه به سینه و نسل به نسل به جوانان منتقل شود و نباید بگذاریم این جوانان فهیم و اندیشمندان آینده دچار بحران هویتی بشوند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه