به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاک پرس، حجت الاسلام سید ناصر سید آقایی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پاک پرس، اظهار داشت: با تمام توان تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی را مد نظر قرار داده ایم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اک پرس,رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو کرمانشاه بیان کرد: در این میان امامزاده ابراهیم طاقبستان، امامزاده باقر بیستون، امامزاده مهدی هرسین، قدمگاه قنبر زنگی و امامزاده ابراهیم دوکوشگان به عنوان بقاع متبرکه زیر مجموعه اداره اوقاف ناحیه دو هستند.
,حجت الاسلام سید آقایی عنوان کرد: در راستای تحقق منویات معظم له تلاشهایی انجام شده به گونه ای که در گذشته امامزاده ابراهیم طاقبستان اتاقکی کوچک و محقر و فاقد امکانات بهینه بود اما امروزه محل برگزاری مراسمات متعدد فرهنگی نظیر محافل انس با قرآن، طرح آرامش بهاری، ضیافت الهی، سوگواره یاس نبوی می باشد.
,رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو کرمانشاه با اشاره به همکاری خوب نهادهای مربوطه گفت: برپایی نمایشگاه در این امامزاده سبب رونق بازار در این منطقه شده است.
,وی افزود: کمکهای مردمی و نذورات زائرین در بازسازی و توسعه فضای کمی امامزاده ابراهیم(ع) موثر بوده و امید است که با همکاری مردم بتوانیم طرح جامع این امامزاده شامل راه اندازی زائر سرا، حسینیه و تکمیل کتابخانه را اجرا کنیم.
,تکمیل طرح جامع قدمگاه قنبر زنگی
,رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو کرمانشاه گفت: اقدامات مطالعاتی طرح جامع قدمگاه قنبر زنگی به اتمام رسیده و برنامه هایی نظیر احداث زائر سرا و پارکینگ خودروها در دست انجام است.
,حجت الاسلام سید آقایی عنوان کرد: جهت تکمیل طرح مذکور مشکلات مالی وجود دارد و تاکنون از محل کمکهای مردمی و وام بخشی از اعتبارات تامین شده است.
,وقف 2 هزار متر از اراضی اطراف امامزاده ابراهیم دوکوشگان
,رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو کرمانشاه گفت: حدود دو هزار متر از اراضی اطراف امامزاده ابراهیم(ع) دوکوشگان توسط ساکنین این منطقه وقف شده است.
,حجت الاسلام سید آقایی بیان کرد: در این میان اقدامات اولیه و انجام طرح مطالعاتی جهت توسعه فضای بقعه مذکور در دست بررسی است.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه