اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمان:

کجایند منادیان آزادی و حقوق بشر داخلی و خارجی که برای کشته های مظلوم کشمیر شمع روشن کنند

کجایند منادیان آزادی و حقوق بشر داخلی و خارجی که برای کشته های مظلوم کشمیر شمع روشن کنند
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمان ضمن محکومیت خشونتهای دولت هند در قبال مردم کشمیر، خواهان اقداماتی جدی از سوی نهادهای بین المللی و کشورهای اسلامی و همه ی آزادگان جهان به منظور پایان به این روند ظالمانه شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "دانشجوآزاد" شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمان ضمن محکومیت خشونتهای دولت هند در قبال مردم کشمیر، خواهان اقداماتی جدی از سوی نهادهای بین المللی و کشورهای اسلامی و همه ی آزادگان جهان به منظور پایان به این روند ظالمانه شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجوآزاد",

بسم رب الشهدا و الصدیقین
ﻣِﻦَ ﺍﻟْﻤُﺆْﻣِﻨِﻴﻦَ ﺭِﺟَﺎﻝٌ ﺻَﺪَﻗُﻮﺍ ﻣَﺎ ﻋَﺎﻫَﺪُﻭﺍ ﺍﻟﻠَّﻪَ ﻋَﻠَﻴْﻪِ ﻓَﻤِﻨْﻬُﻢ ﻣَّﻦ ﻗَﻀَﻰ ﻧَﺤْﺒَﻪُ ﻭَ ﻣِﻨْﻬُﻢ ﻣَّﻦ ﻳَﻨﺘَﻈِﺮُ ﻭَ ﻣَﺎ ﺑَﺪَّﻟُﻮﺍ ﺗَﺒْﺪِﻳﻠًﺎ
"آیه ۲۳ سوره مبارکه احزاب"
از مؤمنان مردانی هستند که به پیمانی که با خدا بسته بودند وفا کردند، یعضی بر سر پیمان خویش جان باختند و بعضی چشم به راهند و هیچ پیمان خود دگرگون نکرده اند.

حوادث جانسوزی که امروز در جای جای کره ی زمین در جریان است و جنایات اسفناکی که در حق انسانیت رخ میدهد، شرر بر جان هر انسان آزاده ای می اندازد، گویی مسلمانان مظلوم در هیچ کجای این کره خاکی حق زیستن در آرامش را ندارند، گاه در عراق و سوریه به دست تروریست های دست ساز استکبار، آواره و کشته می شوند، گاه در میانمار طعمه آتش کینه ی افراطیان هستند، روزی در نیجریه زیر پای چکمه پوشان ارتش ظلم و مزدور آل سعود خائن و امروز نیز در کشمیر، شیعیان مظلوم مورد خشونت های دولت هند قرار گرفته و مظلومانه شهد شهادت می نوشند.
حال سوال ما دانشجو معلمان این است که، کجایند منادیان آزادی و حقوق بشر داخلی و خارجی که برای کشته های مظلوم کشمیر شمع روشن کنند و متن های عاطفانه برای آنها بنویسند!؟ کجایند وجدان های بیدار جهان به اصطلاح متمدن غرب و اروپا که این حادثه را محکوم کنند و در مورد آن قطعنامه صادر کرده و با کشته های مظلوم کشمیری ابراز همدردی کنند!؟
آیا خون مظلومان شیعه از خون اروپائیان کم ارزش تر است که شبه روشنفکران داخلی و منادیان دروغین حقوق بشر خارجی برای حادثه‌ای که در فرانسه رخ داد که عامل اصلی این حادثه خود فرانسه بود که با حمایت از تروریست در سوریه جهان را ناامن کرد، اشک ها ریختند و شمع ها روشن کردند و در سازمان ملل گرد هم آمدند و این حادثه را محکوم کردند، در حالی که حال در قبال این جنایت هولناک که بیش از ۵۰ نفر از شیعیان مظلوم کشمیر به شهادت رسیده و شمار بسیاری از آنان به وحشیانه ترین حالت شکنجه می شوند، ساکت هستند و وجدان هایشان خواب رفته است. 

لذا ما دانشجو معلمان بسیجی دانشگاه فرهنگیان کرمان از ریاست جمهوری محترم جناب آقای دکتر روحانی و وزیر امور خارجه جناب آقای دکتر ظریف، خواستاریم که هر چه سریعتر همچون محکوم کردن حادثه فرانسه در قبال این جنایت نیز موضع قاطعانه و صریح بگیرند، زیرا ایران نباید متحدان و هم مسلکان اصلی خود از جمله کشمیر را که نهالی از شجره طیبه ی انقلاب و ثمره نگاه عدالت پرور امام خمینی رحمه‌الله است را فراموش کند.

به امید روزی که با شکل گیری بسیج جهانی مستضعفین، دیگر شاهد اینگونه جنایت ها علیه شیعیان نباشیم و مصلح و خیرخواه واقعی بشریت ظهور کند و جهان را از پلیدی و ظلم پاک نماید.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کرمان

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه