logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  2. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  3. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  4. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  5. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  6. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  7. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  8. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  9. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  10. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  11. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  12. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  13. گسست میان ادعا و واقعیت
  14. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  15. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  16. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  17. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  18. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  19. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  20. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است

امام جمعه معمولان در ادامه واکنش نماینده ولی فقیه در لرستان:

مسئولان به خاطر آمار بالای بیکاری در کشور ازخجالت آب شوند

مسئولان به خاطر آمار بالای بیکاری در کشور ازخجالت آب شوند
امام جمعه معمولان به دنبال واکنش نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد با اشاره به مسئله محرومیت و بیکاری در استان گفت:بیکاری وفقر در لرستان بیداد می کند ومسئولان باید تمام تلاش وتوان خود را برای رفع مسائل ومشکلات به کار گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حجت الا سلام احمد حکیمی گیلانی امام جمعه معمولان در گفتگو با  بیان روز به دنبال انتقاد حجت الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه لرستان  از وضعیت بیکاری و فقر که در لرستان با تایید صحبت های ایشان اظهار داشت:مسئولان باید بدانند امروز  ما در کشور با یک روند رو به رشد بیکاری مواجه هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت الا سلام احمد حکیمی گیلانی امام جمعه معمولان در گفتگو با ,  , بیان روز, بیان روز, به دنبال انتقاد حجت الاسلام والمسلمین سید احمد میرعمادی نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه لرستان  از وضعیت بیکاری و فقر که در لرستان با تایید صحبت های ایشان اظهار داشت:مسئولان باید بدانند امروز  ما در کشور با یک روند رو به رشد بیکاری مواجه هستیم.,

وی با اشاره به مهاجرت جوانان جویای کار به استان های همجوار لرستان عنوان کرد:امروز جوانان جویای کار از لرستان ومعمولان  به خاطر شغل مجبور هستند از منطقه خود به شهرهای دیگر مهاجرت کنند با مسائل ومشکلات عدیده ای دست وپنجه نرم می کنند.

,

وی عنوان کرد:جوانان استان لرستان به دلیل نبود شرکت،کارخانجات و نبود فضای مناسب کار،جوانان مجبور هستند به استان های همجوار مهارجت کنند.

,

حجت الاسلام حکیمی با تاکید بر آمار بالای بیکاری ادامه داد:آمار بالای بیکاری  آنقدر زیاد که بوی تعفن بیکاری  همه جا  را  فرا گرفته، اینجاست که  برخی از دست اندرکاران و مسئولان باید ازخجالت آب بشوند . 

,

امام جمعه معمولان با اشاره به شعار امسال که عنوان اقتصاد مقاومتی،اقدام وعمل" لزوم توجه به ظرفیت ها وپتانسیل های داخلی را به مسئولان متذکر شد و تصریح کرد:متاسفانه مسئولان به جای توجه به پتانسیل های داخلی و قشر مستعد جوان، برای نجات کشوراز رکود و بیکاری به دست بیگانگان نگاه می کنند .

,

وی یادآور شد:تا مادامی که این سیاست های غلط از طرف برخی مسئولان پیگیری می شود  و نگاه ما به دست بیگانگان ما همین مشکلات را خواهیم داشت.

,

گفتنی است نماینده ولی فقیه در لرستان وامام جمعه خرم آباد در جلسه اخیر اقتصاد مقاومتی استان به سخنان تند معاون وزیر تعاون،کار ورفاه اجتماعی واکنش قاطعانه نشان داد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه