به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیک دانشجو دکتر علیرضا امیرتیموری دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در جلسه ایی با حضور خیرین و اعضای شورای اسلامی کلانشهر رشت گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با تغییر مدیریت این دانشگاه در مسائل فرهنگی بسیار فعال بوده تا بتواند علاوه بر کیفیت بخشی در مقوله فرهنگ ، دیدگاهها را نسبت به این دانشگاه عوض کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو ,رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت کار برای شهدا را افتخار دانست و تصریح کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان تنها دانشگاه غیر انتفاعی در کشور است که فرزندان و یادگاران شهدای گرانقدر می توانند در آن بصورت رایگان در هر مقطه تحصیلی، ادامه تحصیل دهند و ما معتقدیم که هر چه برای این عزیزان کار کنیم باز کم است چرا که ما نسبت به خون پاک و مطهر شهدا مسئول و متعهد هستیم.
دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به راه اندازی مجمع خیرین در استان گیلان تأکید کرد: ما افتخار داریم تا از برکت حضور شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان خصوصا در واحد رشت بهره مند گردیم و حضور و مشارکت بی شائبه مردم در مراسم تدفین با شکوه این شهدای گرانقدرفضای دانشگاه را عطرآگین کرد.
وی با برشمردن مساجد بنا شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان تصریح کرد: مساجد زیبایی که در چند واحد دانشگاهی آزاد اسلامی استان گیلان ساخته شد از محل کمک های مردمی بوده و دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به عنوان دانشگاه مرکز استان فاقد مسجد بوده که باید با حمایت و کمک های خیرین نسبت به ساخت این بنا های فرهنگی ماندگار اقدام کرد.
دکتر امیرتیموری افزود: انگیزه این نشست کمک فکری جمع حاضر جهت احیاء این انجمن بوده و با کمک شما به عنوان نمایندگان منتخب مردم شهید پرور در شورای اسلامی شهر رشت بتوانیم این حرکت عظیم فرهنگی را که با یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس شروع شده به سرمنزل نهایی خود که همان ساخت یادمانی مناسب و در خور شأن این دو شهید گمنام به همراه دیوار سبز اطراف قبور متبرک آنان برسانیم.
دبیر هیأت امنای استان گیلان تأکید کرد: باید بدانیم آرامش امروز ما را مدیون خون پاک این شهدای گرانقدر هستیم و دانشگاه آزاد اسلامی در دو سال و چند ماه گذشته با رویکردی جدید شروع به انجام فعالیت های فرهنگی ماندگاری کرد تا بتوانددیدگاه های قبلی را نسبت به این دانشگاه پاک کند و در مسیری درست حرکت کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت کار برای شهدا را افتخار دانست و تصریح کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان تنها دانشگاه غیر انتفاعی در کشور است که فرزندان و یادگاران شهدای گرانقدر می توانند در آن بصورت رایگان در هر مقطه تحصیلی، ادامه تحصیل دهند و ما معتقدیم که هر چه برای این عزیزان کار کنیم باز کم است چرا که ما نسبت به خون پاک و مطهر شهدا مسئول و متعهد هستیم.
,دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به راه اندازی مجمع خیرین در استان گیلان تأکید کرد: ما افتخار داریم تا از برکت حضور شهدای گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان خصوصا در واحد رشت بهره مند گردیم و حضور و مشارکت بی شائبه مردم در مراسم تدفین با شکوه این شهدای گرانقدرفضای دانشگاه را عطرآگین کرد.
,وی با برشمردن مساجد بنا شده در دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان تصریح کرد: مساجد زیبایی که در چند واحد دانشگاهی آزاد اسلامی استان گیلان ساخته شد از محل کمک های مردمی بوده و دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت به عنوان دانشگاه مرکز استان فاقد مسجد بوده که باید با حمایت و کمک های خیرین نسبت به ساخت این بنا های فرهنگی ماندگار اقدام کرد.
,دکتر امیرتیموری افزود: انگیزه این نشست کمک فکری جمع حاضر جهت احیاء این انجمن بوده و با کمک شما به عنوان نمایندگان منتخب مردم شهید پرور در شورای اسلامی شهر رشت بتوانیم این حرکت عظیم فرهنگی را که با یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس شروع شده به سرمنزل نهایی خود که همان ساخت یادمانی مناسب و در خور شأن این دو شهید گمنام به همراه دیوار سبز اطراف قبور متبرک آنان برسانیم.
,دبیر هیأت امنای استان گیلان تأکید کرد: باید بدانیم آرامش امروز ما را مدیون خون پاک این شهدای گرانقدر هستیم و دانشگاه آزاد اسلامی در دو سال و چند ماه گذشته با رویکردی جدید شروع به انجام فعالیت های فرهنگی ماندگاری کرد تا بتوانددیدگاه های قبلی را نسبت به این دانشگاه پاک کند و در مسیری درست حرکت کند.
,]
ارسال دیدگاه