اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حجت‌الاسلام والمسلمین شکرالله بهرامی:

سازمان قضایی نیروهای مسلح جلوتر از رسیدگی به دنبال پیشگیری از وقوع جرایم است

سازمان قضایی نیروهای مسلح جلوتر از رسیدگی به دنبال پیشگیری از وقوع جرایم است
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به برگزاری کلاس های آگاه سازی برای نیرو های مسلح، خاطر نشان کرد: کلاس‌های آگاهی‌سازی در سرتاسر کشور برای نیروها بسیار فعال است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه خبر دانشجویان البرز ( اسنا )، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان البرز در جمع خبرنگاران، در خصوص فعالیت سازمان قضایی نیروهای مسلح اظهار داشت: سازمان قضایی نیروهای مسلح جلوتر از رسیدگی به دنبال پیشگیری از وقوع جرایم است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسنا ,

حجت‌الاسلام والمسلمین شکرالله بهرامی با اشاره به برگزاری کلاس های آگاه سازی برای نیرو های مسلح، خاطر نشان کرد: کلاس‌های آگاهی‌سازی در سرتاسر کشور برای نیروها بسیار فعال است.

,

وی ادامه داد: برگزاری این کلا‌س‌ها سبب کاهش جرایم در بین نیروهای مسلح شده است و در هر ارگانی جرایم مختصری وجود دارد اما در این سازمان با شریف‌ترین اقشار که نیروهای مسلح باشند، روبه‌رو هستیم.

,

بهرامی تصریح کرد: با توجه به اینکه مقوله امنیت در دست نیروهای مسلح است باید این نیروها از کمترین جرایم به دور باشند و سازمان قضایی سختگیرانه با جرایم برخورد می‌کند.

,

وی با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد شکایت‌های مردمی در ارتباط با نیروهای مسلح وارد نیست، گفت: و درصد ناچیزی از شکایات مردمی پیگیری می‌شود.


در این مراسم از خدمات غلامعباس ترکی که بیش از پنج سال به عنوان رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان البرز خدمت می کرد، تکریم و سید رضا حسینی به عنوان رئیس جدید این سازمان در استان البرز معرفی شد.

در این آئین مسئولان نیروهای نظامی وانتظامی استان البرز همچون فرمانده سپاه استان البرز و فرمانده انتظامی استان البرز و مدیرکل دادگستری استان حضور داشتند.

انتهای پیام/رض

,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه