logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امام جمعه باخرز در دیدار با بازنشستگان سپاه:

دیپلماسی انقلابی جمهوری اسلامی ایران در زمینه بین الملل به دیپلماسی خواهش و التماس تبدیل شده است

دیپلماسی انقلابی جمهوری اسلامی ایران در زمینه بین الملل به دیپلماسی خواهش و التماس تبدیل شده است
امام جمعه شهرستان باخرز گفت: دیپلماسی انقلابی جمهوری اسلامی ایران در زمینه بین الملل به دیپلماسی خواهش و التماس در سه سال اخیر تبدیل شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سلام باخرز، حجت الاسلام مهدی امجدی زاده امام جمعه شهرستان باخرز صبح امروز در دیدار با بازنشستگان سپاه ناحیه تربت جام که در اردوگاه الغدیر ارزنه برگزار شد، به تبیین شرایط فعلی نظام پرداخت و گفت:امروز جمهوری اسلامی ایران در شرایط بسیار حساسی قرار گرفته است و عده ای با سابقه انقلابی گری، در صف دشمنان نظام قرار گرفته اند و حرف های دشمن را در تریبون های داخلی تکرار می کنند.متأسفانه عده ای که در زمان انقلاب، همراه امام بودند و از وزنه های انقلاب به شمار میرفتند به مرور از خط امام و انقلاب فاصله گرفته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی سلام باخرز،,

وی شروع سم پاشی و هجمه ها علیه ولایت و رهبری را از خرداد 76 دانست و افزود:در 20 سال اخیر یعنی از دوم خرداد 76، عده ای به بهانه های مختلف هجمه های بسیار شدیدی را علیه رهبری و ولایت فقیه شروع کردند و هنوز این کار را ادامه می دهند تا رهبری و ولایت فقیه را تضعیف کنند.حادثه کوی دانشگاه، زیر سؤال بردن مرجعیت رهبری، اتفاقات فتنه 88، حادثه کهریزک و هجمه شدید به شورای نگهبان در سالهای اخیر از مهمترین اقداماتی بود که این عده برای فشار وارد کردن به رهبری انجام دادند.

,

امام جمعه باخرز دیپلماسی جمهوری اسلامی در حوزه بین الملل را بسیار ضعیف خواند و ادامه داد:متأسفانه دیپلماسی انقلابی جمهوری اسلامی ایران در حوزه بین الملل به دیپلماسی خواهش و التماس در سه سال اخیر تبدیل شده است و عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران خدشه دار شده است.عده ای به جای پیگیری حقوق ایران در خصوص حادثه تعرض به نوجوانان ایرانی در فرودگاه جده و حادثه منا، به دنبال محاکمه عاملان حمله به سفارت عربستان در تهران هستند و مهمترین دغدغه خود را این موضوع می دانند.چرا باید دیپلماسی ما به جایی برسد که وزیر خارجه یک کشور بی آبرو مانند عربستان سعودی، درخواست دیدار وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران را رد کند؟

,

حجت الاسلام مجدی زاده عمل نکردن آمریکا به تعهدات خود در قبال برجام را ناشی از ضعف دیپلماسی ایران دانست و گفت:مقام معظم رهبری بارها درباره موضوع برجام به صراحت صحبت کرده اند.ایشان در همان اول مذاکرات باارها فرمودند که من به این مذاکرات خوش بین نیستم و دشمن قابل اعتماد نیست، اما عده ای حرفهای رهبری را نادیده گرفتند و حتی خطوط قرمز نظام را رد کردند.

,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه