در جلسه ی پروژه ی مهر آموزش و پرورش شهرستان فردیس:
مدارس شهرستان فردیس برای شروع سال تحصیلی جدید آماده می شوند
جلسه پروژه مهر ۹۵ با حضورمدیر آموزش و پرورش شهرستان فردیس واعضای ستاد پروژه مهر برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فردیسان، جلسه پروژه مهر ۹۵ روز دوشنبه ۴ مرداد ماه با حضورفرشته فهمیده مدیر آموزش و پرورش شهرستان فردیس وفرشید علیزاده معین ناحیه ۲ و اعضای ستاد پروژه مهر برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردیسان,مدیر آموزش و پرورش شهرستان فردیس در این جلسه گفت : پنج سیاست اصلی توسط مقام عالی وزارت در خصوص افزایش کیفیت تعلیم و تربیت در مدارس ابلاغ شده و تلاش این دستگاه اجرایی کردن ساماندهی نیروی انسانی ، ارتقاء مدیریت آموزشگاهی، عملیاتی نمودن بودجه مدارس ، توسعه مشارکت ها و تمرکز زدایی می باشد.
,فهمیده اظهار داشت: مدارس بایستی پویا و خلاق باشند و این هدف محقق نمی شود مگر اینکه مدیران درتمامی ابعاد دارای برنامه باشند و همه در مدرسه احساس آرامش کرده و روابط انسانی مطلوب ایجاد شود.
,وی درپایان افزود: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید شاهد بازگشایی مدارس همراه با امید و نشاط و در فضایی آکنده از مهر و محبت در مدارس خواهیم بود.
,علیزاده معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل استان البرز در این جلسه برنامه ها و عملکرد کارگروه های پروژه مهر را بررسی نمود مواردی را در راستای برنامه ریزی مطلوب بیان نمود.
,وی در این رابطه گفت: مدیر مدرسه جهت اطلاع رسانی به اولیا دانش آموزان اهتمام بیشتری داشته باشد و از اولیا می خواهیم تا نسبت به ثبت نام فرزندان خود اقدام نمایند و ثبت نام را به روزهای پایانی تابستان واگذار نکنند. .
,معاون تربیت بدنی و سلامت در ادامه تصریح کرد: انتظار ما از مدیران مدارس استفاده حداکثری از ظرفیت مجازی و ارزیابی صحیح از روندکارها و موفقیت ها می باشد.
,در این جلسه سیاست ها و اولویت های پروژه مهر بیان شد و از مسئولین کارگروه ها درخواست شد با آینده نگری و آماده سازی مناسب مدارس شرایط را جهت یک سال تحصیلی مطلوب و در حد انتظار انجام دهند .
,و در پایان هر یک از اعضا برنامه های کارگروه خود را توضیح و تشریح نمود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه