اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو هیات علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمان مطرح کرد؛

اقتدار جمهوری اسلامی خارچشم برخی کشورهای عربی منطقه شده است/ کودک کشان و حامیان تروریست در حد و اندازه برچسب زنی به ایران اسلامی نیستند

اقتدار جمهوری اسلامی خارچشم برخی کشورهای عربی منطقه شده است/ کودک کشان و حامیان تروریست در حد و اندازه برچسب زنی به ایران اسلامی نیستند
عضو هیات علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمان مطرح کرد: کودک کشان و حامیان تروریست در حد و اندازه برچسب زنی به ایران اسلامی نیستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدجواد افشاری نژاد در گفتگو با خبرنگار “دانشجوآزاد” در رابطه با صدور بیانیه اخیر چهار کشور عربی بر علیه ایران گفت: امروز ملاحظه می شود شرایط خاصی در منطقه به وجود آمده است و حادثه اخیر کودتای نافرجام ترکیه بود که دشمنان نظام اسلامی به آن چشم دوخته بودند تا برعیله کشور ایران اقداماتی را انجام دهند اما خوشبختانه دشمنان مثل همیشه ناکام ماندند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجوآزاد,

عضو هیات علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمان  افزود: ایران اسلامی با توجه به استراتژی که دارد همیشه پشتیبان مستضعفان و مظلومان عالم در هر کجای جهان است حتی اگراین کشورهای مسلمان نباشند و به همین خاطر حامی کشورهایی همچون یمن و سوریه است که خط مقدم کشورهای عربی در برابر صهیونست است.

,

وی با اشاره به دلیل دشمنی های کشورهایی همچون عربستان با ایران اظهار داشت: اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه، کشورهایی همچون عربستان و یمن را به واکنش واداشته است تا صراحتا بر علیه ایران بیانیه صادر کنند و اقدامات عملی داشته باشند اما استراتژی ایران اسلامی تغییر نخواهد کرد و به فرموده مقام معظم رهبری ما آمادگی داریم به هر کشوری که دست نیاز به سوی ما دراز کرد و تحت سیطره ظالمین بود کمک کنیم.

,

این استاد دانشگاه در ادامه گفت: طبیعتا این برچسب زنی ها والقابی که این چهار کشور عربی به ایران نسبت داده اند برازنده خودشان است و کشوری مانند عربستان سعودی که به کودک کشی معروف است و با زور پول سازمان ملل را حامی خود قرار داده است حقی برای اظهارنظر در خصوص جمهوری اسلامی ایران ندارد.

,

افشاری نژاد در پایان خاطرنشان کرد: در کشور امام زمان که همگان منتظر ظهور منجی هستند پشتیبانی از مستضعفین یک اصل است و با برچسب زنی های بی اساس جمهوری اسلامی دست از حمایت از مقاومت بر نمی دارد تا پرچم انقلاب به دست منجی عالم برسد.

,

انتهای پیام/م

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه