اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پیاده روها و خیابان های ما ایمن نیست/ موتورسواران عامل 82 درصد حوادث ترافیکی میبد

پیاده روها و خیابان های ما ایمن نیست/ موتورسواران عامل 82 درصد حوادث ترافیکی میبد
کمیته جامعه ایمن شهرستان میبد با حضور سرپرست اداره کاهش خطر دانشگاه علوم پزشکی یزد، سرپرست شبکه بهداشت، معاون فرماندار، کارشناسان کاهش خطر شهرستانهای استان و اعضای این کمیته در فرمانداری میبد برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "میبدخبر"؛ در این جلسه دکتر جان فدا سرپرست اداره کاهش خطر در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، با تاکید بر اهمیت نقش کمیته جامعه ایمن هر شهرستان بیان داشت: کمیته جامعه ایمن در هر شهرستان می تواند با همکاری تمامی دستگاهها سهم بسزایی را در کاهش حوادث و بلایای طبیعی و انسان ساخت داشته باشد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی به تنهایی نمی تواند اهداف ایمن سازی و کاهش آمار تلفات ناشی از حوادث را پیاده سازی کند و این مستلزم هماهنگی و به میدان آمدن همه دستگاههای ذیربط است.
دکتر جان فدا با اشاره به اینکه عنوان کرد: استان یزد در سواد سلامت در کشور، از آخر دوم است و شهرستان میبد بدلیل دارا بودن بیشترین تعداد موتورسوار پس از مرکز یزد به نسبت جمعیت، بیشترین حوادث ترافیکی را دارد.
وی همچنین نقش سازمان های مردم نهاد را مهم برشمرد و تصریح کرد: متاسفانه استان یزد در تعداد کشته های حوادث ترافیکی از آخر دوم است! و نیز شهرستان میبد بعد از مرکز استان یزد، اول است.
وی بیان داشت: سال گذشته با نصب دوربین های کنترل ترافیک در شهر یزد، شاهد کاهش چشمگیر در تعداد تصادفات و حوادث ترافیکی بوده ایم اما همچنان عابرین پیاده آمار بالایی از حوادث ترافیکی را به خود اختصاص داده اند.
سرپرست اداره کاهش خطر در حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد اظهار داشت: پیاده روها و خیابان های ما ایمن نیست و این عامل باعث شده است تعداد زیادی از عابرین پیاده دچار سانحه شوند.
وی تصریح کرد: نقش آموزش و پرورش در ارتقاء سلامت مردم بسیار مهم است و این دستگاه باید در این راستا تلاش بیشتری کند.
در ادامه دکتر سهیلی سرپرست شبکه بهداشت میبد بیان داشت: این کمیته با تشکیل جلسات منظم همراه با همکاری تمامی اعضا می تواند باعث کاهش آمار ناشی از حوادث شود.
وی با اشاره به اینکه 82 درصد حوادث ترافیکی میبد را موتورسواران تشکیل می دهند و با ارائه آماری از تعداد تصادفات، تعداد کشته شدگان حوادث ترافیکی و همچنین مخاطرات طبیعی و انسان ساخت شهرستان و گزارشی از فعالیتهای شبکه بهداشت میبد و وظایف این اداره در کمیته جامعه ایمن ، بیان داشت: ما درصدد کاهش آمار بخصوص تعداد حوادث ترافیکی و قربانیان این حوادث از طریق فرهنگ سازی و تصحیح و تکمیل زیرساختها هستیم.
در ادامه این جلسه فلاح معاون فرماندار میبد بیان داشت: ما باید بتوانیم مردم را در امر پیشگیری از حوادث و کنترل ترافیک و پیش بینی حوادث بوسیله فرهنگ ایمن سازی یاری کنیم.
همچنین در این جلسه کارشناسان کاهش خطر شبکه های بهداشت شهرستان های استان و نمایندگان ادارات و اعضای این کمیته به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میبدخبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه