logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده اصلاح طلب اهواز:

دولت روحانی با عارف به بدترین شکل رفتار کرد/ اگر انتقال آب در دولت گذشته اشتباه است چرا در این دولت تکرار می شود؟

دولت روحانی با عارف به بدترین شکل رفتار کرد/ اگر انتقال آب در دولت گذشته اشتباه است چرا در این دولت تکرار می شود؟
علی ساری گفت: دولت روحانی با عارف به بدترین شکل رفتار کرد اما عارف سکوت اختیار کرده و کار خود را دنبال می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز:علی ساری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی که در فراکسیون امید مجلس عضویت دارد در نشست حزب ندای ایرانیان اهواز با اشاره به کنارگذاشتن عارف توسط دولت در انتخابات ریاست مجلس اظهار داشت:دکتر محمد رضا عارف مردی صاف و ساده است که مورد ظلم دولت روحانی هم قرار گرفت، مثلا در انتخابات ریاست مجلس ، وزیران  ، معاونین و جمعی از مسئولین دولت یازدهم همه تلاش و توان خود را به کار گرفتند تا ریاست مجلس به لاریجانی واگذار شود که در نهایت همین گونه هم شد. در واقع دولت روحانی با عارف به بدترین شکل رفتار کرد اما عارف سکوت اختیار کرده و کار خود را دنبال می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,


علی ساری در این نشست به طرح های انتقال آب اشاره کرد و گفت: شب با وزیر نیرو در پاستور در مورد انتقال آب گفتگوی مفصل داشتم و وزیر قول داد تا هیچ طرح انتقال آبی کلنگ زنی نشود. همچنین قول داد که پیگیری های لازم را در این مورد از طریق مطالعه بر گزارش های علمی انجام دهند. درست فردای همان روز خبر کلنگ زنی پروژه انتقال آب کارون در کرمان توسط وزیر نیرو منتشر شد! مجددا برایش پیامک ارسال کردم که جناب چیت چیان وعده دیروز ما چه شد؟! شما مگر قول مساعد نسبت به این موضوع ندادید؟ چگونه شد که اکنون کلنگ پروژه انتقال آب کارون را بر زمین کوبیدید؟

,
,
 
,
وی افزود:پاسخ وزیر نیرو در پاسخ به پیامکم اینگونه بود: فراموش کردم چنین جلسه ای از قبل هماهنگ شده است ! همین امروز صبح یادآوری کردند که باید در مراسم کلنگ زنی حضور پیدا کنم. مگر می شود وزیر یک مملکت به همین راحتی مسایل مهم و حیاتی را یک شبه فراموش کند؟!
 
,
,

نماینده مردم اهواز عنوان کرد:وزیر نیرو در خیلی از مراسم ها عنوان کرده که در دولت های قبل انتقال آب کارون اشتباه بزرگی بوده است! سوال این است که چگونه می توان اشتباهات دولت های قبل را همچنان ادامه داد؟ اگر پروژه ای میان راه مشخص شود که اشتباه بوده بنابراین باید متوقف شود تا تبعات و آسیب هایی را در پی نداشته باشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه