اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم استان در مجلس:

اگر به فریاد قزوین نرسید، قزوین خوزستانی دیگر می‌شود

اگر به فریاد قزوین نرسید، قزوین خوزستانی دیگر می‌شود
داود محمدی گفت: طی مکاتباتی با دکتر روحانی و دکتر ابتکار، اعلام کردم که اگر به فریاد این منطقه از کشور نرسیدید زمان چندانی طول نخواهد کشید که با ریزگردهایی بدتر از خوزستان در استان‌های قزوین، البرز و تهران مواجهه خواهیم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از   صبح قزوین، در مراسم شب گذشته (پنجشنبه) با حضور سید محمد مجابی معاون امور مجلس سازمان محیط زیست کشور، داود محمدی و سید حمیده زرآبادی‌پور نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، درافشانی معاون اقتصادی و حبیبی معاون عمرانی، سیاوش شمسی‌پور پس از 11 ماه سرپرستی به عنوان مدیرکل حفاظت محیط زیست استان معرفی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


صدرالدین علیپور مدیر اسبق حفاظت محیط زیست استان که هم اکنون به عنوان مدیرکل پژوهش و فناوری سازمان حفاظت محیط زیست کشور مشغول فعالیت است، گفت: استان قزوین از نظر عملکرد در حوزه محیط زیست، طی دو سال متوالی جزو سه استان برتر کشور معرفی شده است.

وی با اشاره به حمایت‌های همه جانبه استاندار پیشین از اقدامات محیط زیستی استان، افزود: با راه‌اندازی اتاق فکر محیط زیست تلاش کردیم تا ایده‌ها و نظرات کارشناسانه در این حوزه به دقت مورد بررسی قرار گرفته اجرایی شود.
این مسئول ادامه داد: مدیریت پسماندها در بخش خانگی، صنعتی و عفونی به خوبی مدیریت شد و در حال حاضر این روند با حضور رئیس جدید سازمان در حال پیگیری است.

طرح پایش محیط زیستی استان نیز در دستور کار گرفت
علیپور با اشاره به صنعتی بودن استان قزوین، تصریح کرد: بانک اطلاعاتی صنایع در حال جمع‌آوری است تا مدیریت مناسبی در این حوزه به کار گرفته شود و طرح پایش محیط زیستی استان نیز در دستور کار گرفته است.

داود محمدی در ادامه این مراسم، با اشاره به بحران آب، گفت: مشکلات در حوزه آب شرب و کشارزی بسیار جدی است ؛ برای حل مشکل آب شرب اقداماتی صورت گرفته تا 60 میلیون مترمکعب آب از سد طالقان به استان منتقل و مشکل آب 14 شهر و 200 روستا حل شود.

وی با اشاره به مشکل کم آبی در بخش کشاورزی، افزود: استفاده بی رویه از منابع آبی و حفر چاه‌های غیرمجاز باعث شده تا وقتی از جنوب آبیک به سمت بوئین زهرا حرکت می‌کنیم، تصور کنیم که در قطعه‌ای از کویر لوت هستیم.

به فریاد قزوین و البرز و تهران برسید
این نماینده، ادامه داد: طی مکاتباتی با دکتر روحانی و دکتر ابتکار، اعلام کردم که اگر به فریاد این منطقه از کشور نرسیدید زمان چندانی طول نخواهد کشید که با ریزگردهایی بدتر از خوزستان در استان‌های قزوین، البرز و تهران مواجهه خواهیم شد.

محمدی با اشاره به آلاینده‌های زیست محیطی، افزود: آلایندگی‌های ما در حوزه استقرار صنایع به ویژه در ارتباط با سیمان آبیک و نیروگاه شهید رجایی بسیار جدی است.

وی ادامه داد: سیمان آبیک به مدت 30 سال عوارض آلایندگی پردخت نکرده بود اما با پیگیر‌های انجام شده از سال 92 این عوارض پرداخت می‌شود اما برای حل مشکلات ناشی از آلودگی هوای این منطقه تنها پرداخت این عوارض کافی نیست.

این نماینده اضافه کرد: ایده خوبی برای کاهش اثرات آلایندگی در این منطقه داده شده که بخشی از آن نیز اجرایی شده است، طی یک اقدام مشترک، بنا شد تا منابع طبیعی، محیط زیست و شهرداری در این منطقه 400 هکتار جنگاری داشته باشند.

محمدی خطاب به معاون محیط زیست کشور، خاطر نشان کرد: نگرانی ما در خصوص آلایندگی نیروگاه شهید رجایی جدی است و درخواست داریم تا با کمک و پیگیری‌های شما سوخت این نیروگاه هیچ‌گاه حتی در زمستان نیز به سوخت مازوت برگردانده نشود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه