اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در گردهمایی معتمدان و ریش سفیدان منطقه سیستان مطرح شد:

مدیران نباید مشکلات مردم را کتمان کنند/ایجاد سازمان برای مقابله با طوفانهای شن/ بیکاری ۹۰ درصدی و رکوردار بودن حاشیه نشینی در سیستان

مدیران نباید مشکلات مردم را کتمان کنند/ایجاد سازمان برای مقابله با طوفانهای شن/ بیکاری ۹۰ درصدی و رکوردار بودن حاشیه نشینی در سیستان
گردهمایی معتمدان و ریش سفیدان منطقه سیستان با حضور نمایندگان سیستان در مجلس شورای اسلامی در سالن اجتماعات فرمانداری زابل برگزارشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اوشیدا؛نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: برای رفع مشکلات مردم سیستان و بلوچستان کوچکترین اختلاف نظری بین نمایندگان وجود ندارد و از همه انتظار می رود در این هدف نمایندگان را همراهی کنند.

احمدعلی کیخا با عنوان اینکه، نگاه همگان در توسعه سیستان هدایت و همراهی دولت با نگاه مثبت است که در این راستا، از مدیران چیزی فراتر از قانون انتظار نداریم ادامه داد: مدیران باید وظایف قانونی خود را به خوبی انجام و چنانچه در انجام وظایف و ماموریت های قانونی خود ناتوان هستند از مسئولان بالادستی و نمایندگان درخواست کمک نمایند ولی حق ندارند مسایل و مشکلات مردم را پنهان و کتمان نمایند.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در خصوص مسیله ریزگردها نگاه ها باید کارشناسی باشد و از نگاه و برخورد سیاسی و احساسی پرهیز شود بنابراین تمامی مسیولین موظف به حفاظت از محیط زیست هستند.

وی با اشاره به، مشکل ریزگردها و تثبیت شن های روان وظیفه سازمان جنگل‌ها و مراتع وزارت کشاورزی است ادامه داد: این سازمان موظف است همانند گذشته دفتری در منطقه نیاتک زابل، مهمترین کانون بحرانی وزش شن های روان و ۱۲ هزار هکتار جنگل ایجاد کرده دوباره نیز اقدامات مقتضی را در قبال تثبیت شن های روان کند.

کیخا تصریح کرد: وزارت نیرو با تمام توان انهار را لایروبی و پریان داخلی را به نهر شیردل که ۷۰ درصد آن انجام شده و باعث افزایش آب ورودی به کشور و دریاچه می شود، متصل کند.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: مردم و معتمدین باید تصمیم بگیرند که آب را در چاه نیمه چهارم با وسعت ۱۰ هزار هکتار می خواهند یا بخشی از آن به دریاچه انتقال یابد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: سازمان واکنش سریع در برابر طوفان های شن باید در منطقه تشکیل شود تا به امداد رسانی سریع اقدام نماید.

شرط به کار گیری نیروهای بومی در شرایط مناقصات ذکر شود

فرماندار ویژه شهرستان زابل عنوان کرد: مطرح کردن این سوال که آیا نظام بعد از حدود چهل سال واقعا می تواند سیستان را توسعه دهد بسیار دشوار است.

هوشنگ ناظری بیان داشت: با توجه به اینکه، مسیول تخصیص آب، وزارت نیرو است و هیچ دستگاهی حق دخالت در این مسیله را ندارند بنابراین کسی باید بر دستگاه آب سیستان قرار گیرد که آشنایی کامل به مسایل آب را داشته و مدیریت آن باید با مشارکت مردم باشد.

معاونت استاندار تصریح کرد: در مورد تصویب یک فوریت منطقه آزاد با اینکه، همه نمایندگان استان زحمات فراوانی کشیدند اما در این کار سختی های فراوانی در پیش است چرا که با توجه به تبلیغات منفی، وضعیت پیچیده و شکننده است.

وی با عنوان اینکه، مسیولین با تلاش در برگزاری مناقصات، شرط بکارگیری نیروهای بومی را در شرایط مناقصه ذکر کنند ابراز داشت: در این دوره از تمام توان، انرژی و حیثیت خود برای توسعه سیستان و حل مشکلات مردم استفاده خواهم کرد و اهل مماشات با هیچ مسیولی در هر رده ای در این راه نخواهم بود.

همه آحاد مردم از همه طوایف و مذاهب طبق قانون اساسی از حقوق برابر برخوردار هستند و بنده این اصل را سرلوحه عمل خویش قرار دارده ام.

ناظری بیان داشت: به جای نشانه گیری مشکلات همدیگر با همدلی و همراهی برای آبادانی منطقه تلاش کنیم همچنین باید بر اساس واقعیت های موجود تصمیم گیری و از اندیشه های مختلف برای ارتقا شاخص های توسعه استفاده کرد.

اگر به موضوع ریزگردها پرداخته نشود سال آینده بحرانی بودن منطقه به بیش از ۱۰۰ برابر حد مجاز می رسد

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همایش های بین المللی در رابطه با رسوب گذاری چاه نیمه ها ریزگردها و تالاب بین المللی هامون برگزار و برنامه راهبردی برای حل آنها تدوین شود.

حبیب الله دهمرده عنوان کرد: ترسیم طرح های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت با نگاه علمی و کارشناسی در منطقه ضروری است و اگر به موضوع ریزگردها پرداخته نشود سال آینده بحرانی بودن منطقه به بالای ۱۰۰ برابر حد مجاز می رسد.

وی افزود: مردم نیاز به توزیع سبد غذایی و ماسک ندارند بلکه ریزگردها در منطقه سیستان ریشه در تاریخ دارد و باید به صورت ریشه ای به آن پرداخته شود.

دهمرده خاطرنشان کرد: تذکرات کتبی درخصوص مشکلات منطقه سیستان به رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت داده شده است.

نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متاسفانه بیکاری در منطقه سیستان ۹۰ درصد و در این راستا رکوردار ترین حاشیه نشینی کشور متعلق به سیستان است که در این راستا تذکرات بسیاری در مجلس داده شده است.

وی بیان داشت: حق آبه رودخانه هیرمند، گازرسانی و تکمیل بزرگراه زابل- زاهدان، مهار ریزگردها، کاهش تعرفه برق و آب و استفاده از انرژی های نو از دیگر مواردی است که در مجلس شورای اسلامی تذکر داذه شده است.

دهمرده عنوان کرد: انتقال آب دریای عمان برای استفاده آب آشامیدنی شهرهای زابل و زاهدان که کاملا دارای توجیه می باشد باید در دستور کار قرار گیرد.

وی ابراز داشت: متاسفانه برخی از افراد بقای خود را در به هم زدن وحدت مردم می دانند در حالی که شیعه و سنی در طول قرن های متمادی در کنار هم و با هم زندگی کرده اند.

دهمرده مشکلات منطقه سیستان را در سه بخش خشکسالی، حرکت شن های روان و اعتیاد عنوان کرد و گفت: نباید نسبت به این موضوعات برخورد احساسی و مقطعی انجام شود.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه