logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

در خطبه های نماز جمعه تاکید شد:

هشدار امام جمعه مه ولات به مسئولین شهرستان نسبت به سازش و پرهیز از جدال با یکدیگر/به داد جوانان برسید

هشدار امام جمعه مه ولات به مسئولین شهرستان نسبت به سازش و پرهیز از جدال با یکدیگر/به داد جوانان برسید
امام جمعه مه ولات با تاکید بر اینکه فرصت مسئولیت کوتاه است و باید قدر دانسته شود، تصریح کرد: مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان به عوض جدال و درگیری با یکدیگر به داد جوانان برسند و مشکلات را برطرف کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، حجت الاسلام محمد علی میری در خطبه های نماز جمعه این هفته در هیئت حیدری شهر فیض آباد، به مناسبت های هفته اشاره کرد و افزود: امروز جمعه هشتم مردادماه مصادف با سالروز درگذشت آیت الله مشکینی اردبیلی در سال 86 است؛ این مرد بزرگ و سلمان زمان، استاد مسلمی بود که معمولا به عنوان فقیه و مجتهد اصولی شناخته می شود اما در فلسفه و حکمت هم ید طولایی داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,

وی با اشاره به سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در روز شنبه نهم مردادماه تصریح کرد: امام صادق (ع) منشا و سرچشمه گمراهی انسانها را نادانی و ناآگاهی می دانستند و به همین دلیل در دوران امامت خود تبلیغ مذهب تشیع و بیان احکام فقهی اسلام را برای شیعیان در راس کارهای خود قرار دادند.
وی به دلیل نامگذاری مذهب شیعه به نام مذهب جعفری اشاره کرد و افزود: از آنجا که اوج گسترش معارف و احکام اسلامی بخصوص شیعه در زمان حضرت امام صادق (ع) بود، مذهب شیعه از آن زمان به بعد به عنوان مذهب جعفری نامیده شد.
خطیب جمعه مه ولات بر برگزاری مراسمی با عظمت و شایسته در شب و روز شهادت امام صادق (ع) تاکید کرد و یادآور شد: امروز عصر در شهر فیض آباد دسته های عزاداری در سوگ شهادت ششمین امام شیعیان به سینه زنی و زنجیرزنی می پردازند و امشب مراسمی در هیئت حیدری برگزار می شود و علاوه بر اینها برگزاری مراسمی در مسجد امام صادق (ع) فردا شب پس از اقامه نماز مغرب و عشا از دیگر برنامه های سالروز شهادت امام صادق (ع) در شهر فیض آباد است.
میری با تاکید بر اینکه فرصت مسئولیت کوتاه است و باید قدر دانسته شود، خطاب به مسئولین شهرستان گفت: نه امامت جمعه بنده و نه مسئولیت شما پایدار و مداوم است بلکه همه ما باید از این فرصت کوتاه در جهت رفع مشکلات مردم بهره بگیریم.
وی ضمن تقدیر از نماینده مردم مه ولات در مجلس شورای اسلامی که در سخنان پیش از خطبه ها به ارائه طرح هایی در زمینه پیشرفت و توسعه شهرستان پرداخت، یادآور شد: امید است که در گزارشهای بعدی نماینده، آغاز به کار این طرح ها در شهرستان به سمع مردم برسد و بویژه طرح هایی در زمینه رفع مشکلات جوانان تحصیلکرده هم مد نظر باشد.
خطیب جمعه مه ولات خطاب به مسئولین شهرستان گوشزد کرد: از جدال و درگیری با یکدیگر بپرهیزید و آبروی خود را نبرید بلکه از این دوران کوتاه مسئولیت در جهت خدمت رسانی به مردم شهرستان بهره بگیرید.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه