اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در خطبه های نماز جمعه تاکید شد:

هشدار امام جمعه مه ولات به مسئولین شهرستان نسبت به سازش و پرهیز از جدال با یکدیگر/به داد جوانان برسید

هشدار امام جمعه مه ولات به مسئولین شهرستان نسبت به سازش و پرهیز از جدال با یکدیگر/به داد جوانان برسید
امام جمعه مه ولات با تاکید بر اینکه فرصت مسئولیت کوتاه است و باید قدر دانسته شود، تصریح کرد: مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان به عوض جدال و درگیری با یکدیگر به داد جوانان برسند و مشکلات را برطرف کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، حجت الاسلام محمد علی میری در خطبه های نماز جمعه این هفته در هیئت حیدری شهر فیض آباد، به مناسبت های هفته اشاره کرد و افزود: امروز جمعه هشتم مردادماه مصادف با سالروز درگذشت آیت الله مشکینی اردبیلی در سال 86 است؛ این مرد بزرگ و سلمان زمان، استاد مسلمی بود که معمولا به عنوان فقیه و مجتهد اصولی شناخته می شود اما در فلسفه و حکمت هم ید طولایی داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,

وی با اشاره به سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در روز شنبه نهم مردادماه تصریح کرد: امام صادق (ع) منشا و سرچشمه گمراهی انسانها را نادانی و ناآگاهی می دانستند و به همین دلیل در دوران امامت خود تبلیغ مذهب تشیع و بیان احکام فقهی اسلام را برای شیعیان در راس کارهای خود قرار دادند.
وی به دلیل نامگذاری مذهب شیعه به نام مذهب جعفری اشاره کرد و افزود: از آنجا که اوج گسترش معارف و احکام اسلامی بخصوص شیعه در زمان حضرت امام صادق (ع) بود، مذهب شیعه از آن زمان به بعد به عنوان مذهب جعفری نامیده شد.
خطیب جمعه مه ولات بر برگزاری مراسمی با عظمت و شایسته در شب و روز شهادت امام صادق (ع) تاکید کرد و یادآور شد: امروز عصر در شهر فیض آباد دسته های عزاداری در سوگ شهادت ششمین امام شیعیان به سینه زنی و زنجیرزنی می پردازند و امشب مراسمی در هیئت حیدری برگزار می شود و علاوه بر اینها برگزاری مراسمی در مسجد امام صادق (ع) فردا شب پس از اقامه نماز مغرب و عشا از دیگر برنامه های سالروز شهادت امام صادق (ع) در شهر فیض آباد است.
میری با تاکید بر اینکه فرصت مسئولیت کوتاه است و باید قدر دانسته شود، خطاب به مسئولین شهرستان گفت: نه امامت جمعه بنده و نه مسئولیت شما پایدار و مداوم است بلکه همه ما باید از این فرصت کوتاه در جهت رفع مشکلات مردم بهره بگیریم.
وی ضمن تقدیر از نماینده مردم مه ولات در مجلس شورای اسلامی که در سخنان پیش از خطبه ها به ارائه طرح هایی در زمینه پیشرفت و توسعه شهرستان پرداخت، یادآور شد: امید است که در گزارشهای بعدی نماینده، آغاز به کار این طرح ها در شهرستان به سمع مردم برسد و بویژه طرح هایی در زمینه رفع مشکلات جوانان تحصیلکرده هم مد نظر باشد.
خطیب جمعه مه ولات خطاب به مسئولین شهرستان گوشزد کرد: از جدال و درگیری با یکدیگر بپرهیزید و آبروی خود را نبرید بلکه از این دوران کوتاه مسئولیت در جهت خدمت رسانی به مردم شهرستان بهره بگیرید.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه