logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نباید مردم از خبرگزاری‌های خارجی متوجه وجود اسناد محرمانه در مذاکرات هسته‌ای شوند

نباید مردم از خبرگزاری‌های خارجی متوجه وجود اسناد محرمانه در مذاکرات هسته‌ای شوند
امام‌جمعه دماوند گفت: مردم نباید از خبرگزاری‌های خارجی متوجه وجود اسناد محرمانه‌ای در مذاکرات هسته‌ای شوند و اگر چنین اسنادی وجود ندارد، مسئولان تکذیب کنند و اگر وجود دارد برای مردم شفاف‌سازی کنند و نباید درحالی‌که دشمنان محرم هستند، مردم را نامحرم برشمرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تارود؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد علاءالدینی در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته شهر دماوند با اشاره به بزرگی و عظمت مقام امام صادق (ع) اظهار کرد: متأسفانه امسال در هفته حج، آل سعود خائن، پیوند کشورهایی مانند آمریکا و اسرائیل را به پیوند با کشورهای انقلابی مانند ایران و عراق، ترجیح می‌دهند و یک ارتباط محکم می‌بندند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود, پایگاه خبری تارود, تارود, ؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد علاءالدینی در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته شهر دماوند با اشاره به بزرگی و عظمت مقام امام صادق (ع) اظهار کرد: , متأسفانه,  امسال در هفته حج، آل سعود خائن، پیوند کشورهایی مانند آمریکا و اسرائیل را به پیوند با کشورهای انقلابی مانند ایران و عراق، ترجیح , می‌دهند,  و , یک,  ارتباط محکم , می‌بندند, .,

وی افزود: پس‌ازاین پیوندها، جلسه اتحادیه عرب تشکیل می‌شود که چند مصوبه می‌گذرانند.؛ البته شاهد هستیم که امروز با محاصره حلب و گیر افتادن ۱۵ هزار تروریست در یک کیسه، تغییر موضع دادند و این بشارت فرهنگ مقاومت است؛ ان‌شاءالله در هفته‌های آتی، بشارت پیروزی عراقی‌ها در موصل نیز، شنیده می‌شود.
امام‌جمعه دماوند خاطرنشان کرد: در این جلسه شاهد هستیم که اتحادیه عرب مصوبه‌ای را گذراند که طرح فرانسه را اجرا کنند کهبنابراین طرح، رژیم غاصب اسرائیل به کشور اسرائیل تبدیل شود که تا روزی که زنده‌ایم، نمی‌گذاریم و تا ربع قرن آینده، هیچ نامی از اسرائیل باقی نمی‌ماند.
علاءالدینی بابیان اینکه نباید مردم از خبرگزاری‌های آن‌طرف بشنوند که اسناد محرمانه‌ای در مذاکرات هسته‌ای وجود دارد، تصریح کرد: سؤال ما این است که مسئولان چرا آن روز این موضوع را برای مردم شفاف نکردند.

, پس‌ازاین, می‌شود, می‌گذرانند, ۱۵,  , هزار, یک, ان‌شاءالله,
, بنابراین, زنده‌ایم,
, بابیان, خبرگزاری‌های, آن‌طرف, محرمانه‌ای, هسته‌ای, سؤال,

وی با اشاره به اینکه متأسفانه تابه‌حال از روند برخورد با فیش‌های نجومی، خبر خاصی منتشرنشده است، تصریح کرد: امروز عده‌ای از مردم و مخصوصاً قشر کارگر که ماه‌ها حق‌های معوقه دارند می‌گویند برخورد با حقوق‌های نجومی پیشکش؛ حقوق کارگر را بدهید و شنیده‌شده است که از مبادی رسمی، کالای قاچاق واردشده است و این در حالی است که تولید ما دارد به زمینمی‌خورد.
امام‌جمعه دماوند با اشاره به حاد شدن مسئله ترافیک در دماوند و مشکلات فراوانی که این مسئله برای شهروندان دماوندی ایجاد کرده است، تأکید کرد: ترافیک روزبه‌روز در حال سنگین‌تر شدن است و نماینده محترم که قول دادند، بایستی در اولویتشان باشد واین‌یک مسئله فرا شهرستانی و فراستانی و در حد ملی است.
انتهای پیام/

, متأسفانه, تابه‌حال, منتشرنشده, مخصوصاً, حق‌های, می‌گویند, حقوق‌های, شنیده‌شده, واردشده, می‌خورد,
, امام‌جمعه, تأکید, روزبه‌روز, سنگین‌تر, این‌یک, فرا شهرستانی, فراستانی,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه