اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بازی با آرامش و امنیت مردم:

تکذیب شایعه گروگانگیری در زاهدان/ با شایعه سازان برخورد قانونی می شود

تکذیب شایعه گروگانگیری در زاهدان/ با شایعه سازان برخورد قانونی می شود
جمعی از اعضای شورای تامین زاهدان گروگانگیری در زاهدان را تکذیب کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، روز گذشته خبری در فضای مجازی مبنی بر"آدم ربایی ناموفق در حوالی میدان مشاهیر زاهدان"منتشر شد که انتشار آن باعث ایجاد رعب و وحشت و تشویش اذهان شهروندان زاهدانی شد کهاز این جهت خبرنگار ما برای کسب اطلاع از صحت این خبر با چندی از مسئولان مربوطه مصاحبه ای کوتاه انجام داد که برای اطلاع شهروندان در این مطلب به آن پرداخته شده است.

خبر گروگانگیری در زاهدان کذب است

مجتبی خانجانی فرماندار زاهدان به خبرنگار ما گفت: براساس بررسی انجام شده از سوی شورای تامین این شهرستان، خبر گروگانگیری و کلیپی که از این اتفاق در میدان مشاهیر زاهدان خبر می داد، کذب است و وقوع این جریان به طور کلی صحت ندارد.

برخورد قانونی با رسانه های عامل ایجاد رعب و وحشت

فرمانده انتظامی زاهدان گفت: با رسانه هایی که اقدام به ایجاد رعب و وحشت می کنند برخورد می شود.
سرهنگ علی عارف نژاد به خبرنگار ما در خصوص پخش کلیپ و انتشارخبر گروگانگیری در زاهدان، افزود: این مطلب و کلیپ کذب است و مردم نباید به این شایعات توجه کنند.
وی ادامه داد: این قبیل اخبار نوعی بازی در فضای مجازی است که برخی رسانه ها اقدام به انتشار آن با هدف ایجاد رعب و وحشت در میان مردم می کنند.
وی با اشاره به امن بودن شهر زاهدان، تاکید کرد: مردم نگران این قبیل موضوعات نباشند چرا که ما به اینگونه موضوعات اشراف کامل داریم.
وی اظهار کرد: اگر این اقدام رسانه ها باعث رعب و وحشت شود و یا اخباری کذب منتشر کنند، با آنها برخورد قانونی می شود که این موضوع قابل پیگیری است.

به گفته برخی از فعالین فضای مجازی این کلیپ مدت ها پیش در شبکه های اجتماعی منتشر شده است اما یک رسانه برای افزایش مخاطب در کانال تلگرامی خود آن را به تازگی و با آب و تاب فراوان در فضای مجازی بازنشر کرده است. علی ای حال گردانندگان برخی رسانه برای جذب مخاطب دست به هر کاری می زنند در حالی که یکی از اصول اولیه خبرنگاری اطمینان از صحت و سقم وقایع است، با این تفاسیر این کار غیر حرفه‌ای رسانه مورد اشاره جای بسی تامل دارد.
اما آنچه عیان است اینکه ایجاد رعب و وحشت در جامعه و جلوه دادن فضای نا امن در کشور اولین هدفی است که رسانه‌های بیگانه دنبال می‌کنند، حال اینکه باید گردانندگان این رسانه ها پاسخ دهند چرا در میدانی که دشمنان نظام طراحی کرده‌اند رسانه های خودی باید ایفای نقش ‌کنند؟!
انتهای پیام/م

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه، , خبرنگار ما ,
,
, خبر گروگانگیری در زاهدان کذب است,
,
, خبرنگار ما,
,
, برخورد قانونی با رسانه های عامل ایجاد رعب و وحشت,
,
,
, خبرنگار ما,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه