به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ؛ اولین دوره مسابقات کاراته بانوان با همکاری هیئت کاراته و تربیت بدنی سپاه تالش ، طی یک روز و در هشت وزن برگزار شد که به نفرات اول تا سوم جوایزی اهدا گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر, ؛ اولین دوره مسابقات کاراته بانوان با همکاری هیئت کاراته و تربیت بدنی سپاه تالش ، طی یک روز و در هشت وزن برگزار شد که به نفرات اول تا سوم جوایزی اهدا گردید.,در این دوره مسابقات ۵ تیم با 58 کاراته کای دختر از شهرستان های اردبیل ، مشکین شهر ، لنگرود ، رودبار و تالش شرکت کرده بودند که در پایان رقابت ها تیم های تالش مقام اول ، مشکین شهر مقام دوم و اردبیل مقام سوم را کسب کردند.
, در این دوره مسابقات ۵ تیم با 58 کاراته کای دختر از شهرستان های اردبیل ، مشکین شهر ، لنگرود ، رودبار و تالش شرکت کرده بودند که در پایان رقابت ها تیم های تالش مقام اول ، مشکین شهر مقام دوم و اردبیل مقام سوم را کسب کردند.,لازم به ذکر است که سرهنگ عزیزی مسئول بازرسی و میثاق نوروزیان مسئول تربیت بدنی سپاه ناحیه تالش ، خانم کریمی نژاد نماینده اداره ورزش و جوانان تالش ، خانم حسن پور نائب رئیس هیئت کاراته تالش و نادر ملکوتی رئیس هیئت کاراته شهرستان تالش از مهمانان این مسابقات بودند .
, لازم به ذکر است که سرهنگ عزیزی مسئول بازرسی و میثاق نوروزیان مسئول تربیت بدنی سپاه ناحیه تالش ، خانم کریمی نژاد نماینده اداره ورزش و جوانان تالش ، خانم حسن پور نائب رئیس هیئت کاراته تالش و نادر ملکوتی رئیس هیئت کاراته شهرستان تالش از مهمانان این مسابقات بودند .,

,
,

,

,

, انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه