logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

رییس پایگاه انتقال خون شهرستان زابل:

انجام بیش از ۶۰ درصد اهدای خون در شهرستان زابل توسط اهدا کنندگان مستمر

انجام بیش از ۶۰ درصد اهدای خون در شهرستان زابل توسط اهدا کنندگان مستمر
رییس پایگاه انتقال خون شهرستان زابل عنوان کرد: بیش از ۶۰ درصد اهداکنندگان خون در شهرستان زابل اهدا کنندگان مستمر هستند که نشان از حس انسان دوستی و نهادینه شدن این امر در منطقه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  شهناز نظام دوست به خبرنگار اوشیدا گفت: ماهانه بیش از ۸۰۰ واحد خون در منطقه سیستان توسط پایگاه انتقال خون شهرستان زابل توزیع می شود که در صورت کمبود این نیاز از طریق شهرستان زاهدان توزیع می شود.

رییس مرکز انتقال خون شهرستان زابل اظهار داشت: اهدای خون در شهرستان زابل با استقبال خوبی مواجه می باشد به طوری که بیشتر اهدا کنندگان خون به صورت داوطلبانه و خودجوش دست به چنین اقدامات خداپسنده ای زده اند.

وی با بیان اینکه، اهدای خون برای فرد اهدا کننده نیز دارای مزایای فراوانی از قبیل کاهش غلظت خون و در پی آن سکته قلبی و مغزی می شود ادامه داد: برای اهدای خون شرایط خاصی از قبیل وزن بالای ۵۰ کیلوگرم، سن ۱۸ سال و سلامت جسمی و روحی مورد نیاز است.

رییس پایگاه انتقال خون شهرستان زابل با عنوان اینکه، بیماران قلبی، کلیوی، افراد دارای کم خونی، بیماران هپاتیتی و ایدزی، معتادان و افراد دارای خالکوبی و حجامت شدگان از اهدای خون خودداری کنند تصریح کرد: در طول سال آقایان چهار بار و بانوان سه بار می توانند اهدای خون داشته باشند.

نظام دوست با عنوان اینکه، با توجه به شمار بالای بیماران تالاسمی در منطقه، نیاز به اهدای خون همیشه وجود دارد ادامه داد: بیماران تالاسمی، دیالیزی، سرطانی، سوختگی، بخش زنان و زایمان، حوادث رانندگی و کارگاهی، بیشترین استفاده کنندگان خون های اهدایی به شمار می روند.

انتهای پیام/گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه