logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رییس اداره دامپزشکی شهرستان زابل:

۱۰۰ درصد تولیدات گوشتی زابل در واحدهای بسته بندی شهرستان بسته بندی و صادر می شود

۱۰۰ درصد تولیدات گوشتی زابل در واحدهای بسته بندی شهرستان بسته بندی و صادر می شود
رییس اداره دامپزشکی شهرستان زابل عنوان کرد: ۱۰۰ درصد تولیدات گوشتی منطقه، در واحدهای بسته بندی شهرستان زابل بسته بندی و به خارج استان ارسال می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حامد گنجعلی رییس اداره دامپزشکی شهرستان زابل  به  اوشیدا گفت: واردات دام در حوزه سیستان از ورودی میلک بدون هیچ گونه محدودیتی انجام که پس از ورود تحت نظارت دامپزشکی قرنطینه و امورات بهداشتی شامل واکسیناسیون، سم پاشی و کنه زدایی انجام و در نهایت پس از گذشت دوره قرنطینه جهت کشتار در نزدیک ترین کشتارگاه دام استان کشتار که در این راستا ۱۰۰ درصد این تولیدات در واحدهای بسته بندی شهرستان بسته بندی و به خارج استان ارسال می شود.

وی با بیان اینکه، تا زمانی که مردم متقاضی خرید گوشت غیر مجاز در سطح شهر باشند، عرضه غیر بهداشتی آن ادامه خواهد یافت که در این راستا یکی از مشکلات در سطح شهرستان کشتار
دام غیرمجاز در منازل مسکونی است که این مراکز با کشتار غیر مجاز و غیر بهداشتی خود می توانند بسیار برای منطقه مخاطره آمیز و منتشر کننده عوامل بیماری زا باشند.

گنجعلی عنوان کرد: با توجه به مشکلات موجود، انتظار می رود با شروع مجدد تنها کارخانه شیر مشکل عرضه شیر دامداران حل شود.

رییس دامپزشکی شهرستان زابل خاطرنشان کرد: اگرچه شیر غذایی کامل و مغذی به شمار می رود اما عدم عرضه بهداشتی آن می تواند بیماری های خطرناکی از قبیل تب مالت را به انسان منتقل نماید بنابراین مردم منطقه باید از شیر و فراورده های لبنی پاستوریزه استفاده کنند.

وی تصریح کرد: قبل از خوردن شیر، آن را به مدت ۲۰ دقیقه جوشانده و درحالت جوشیدن یک دقیقه هم زده شود تا عوامل بیماری زا از بین برود همچنین مصرف محصولات لبنی از جمله کره محلی و شیرخام می تواند به راحتی عامل انتقال بیماری باشند بنابراین محصولات لبنی باید از محل های مجاز تهیه و با رعایت موارد بهداشتی به مصرف رسد.

گنجعلی ابراز داشت: مردم با رعایت نکات بهداشتی ضامن سلامت خود و خانواده باشند و با پرسنل دامپزشکی جهت ارتقای سطح بهداشت جامعه همکاری کنند همچنین تلفن گویای دامپزشکی به شماره ۱۵۱۲ آماده شنیدن گزارشات ، انتقادات و پیشنهادات مردم دارالولایه سیستان می باشد.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه