اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرماندار شازند :

ضرورت حضورکسبه بومی در روزبازارها/البسه دانش آموزان از داخل شهرستان تامین شود

ضرورت حضورکسبه بومی در روزبازارها/البسه دانش آموزان از داخل شهرستان تامین شود
فرماندار شازند به موضوع روز بازارها اشاره کرد و گفت: در روز بازارهای شهرستان عده ای هستند که از شهرستان ها و حتی استانهای دیگر حضور پیدا می کنند که باید به این موضوع رسیدگی شده و کسبه بومی شهرستان در روزبازارها شرکت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، صبح امروز جلسه ستاد تنظیم بازار با حضور اعضای این ستاد در سالن جلسات فرمانداری شهرستان شازند برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,


غلامعباس میرزایی فرماندار شازند در این جلسه به موضوع روز بازارها اشاره کرد و گفت: در روز بازارهای شهرستان عده ای هستند که از شهرستان ها و حتی استانهای دیگر حضور پیدا می کنند که باید به این موضوع رسیدگی شده و از کسبه بومی شهرستان در روزبازارها شرکت کنند.

,
,

 

,

, ,

 

,


وی افزود: شهرداران شهرها موظف هستند در این خصوص تدبیری اتخاذ کرده و با صدور کارت برای فروشندگان نسبت به مرتفع کردن این موضوع اقدام کنند.

فرماندار شازند اظهار کرد: توزیع مرغ منجمد هم نباید منحصر به یک فرد شود و اصناف موظف است که عوامل توزیع مرغ را به ستاد تنظیم بازار معرفی کرده تا جهت توزیع از آنها استفاده شود.

میرزایی در خصوص کشاورزی نیز تصریح کرد: کشاورز در دو مورد متضرر می شود، یکی در برداشت و دیگری در فروش محصولات خود که کشاورزانی که به طور مثال زمینشان تک افتاده مجبورند به هر قیمتی با کمباین دار کنار بیایند تا محصولشان چیده شود و همچنین کشاورانی که محصولشان روی دستشان مانده مجبورند به هر قیمتی آن را بفروشند که اینها چیزی جز ضرر برای کشاورز نیست.

وی با تاکید بر تشکیل اتحادیه کمباین داران در شهرستان در سال آینده ادامه داد: کمباین ها از زمان ورود به شهرستان باید کارت دریافت کنند و با نظارتی که بر روی آنها می شود در صورت تخلف با آنها برخورد شود. از طرف دیگر کمباین هایی که وارد شهرستان می شود اغلب کهنه بوده و مدام نیاز به تعمیر دارند و در این بین تنها کشاورز است که متضرر می شود.

فرماندار شازند بیان کرد: در بحث قیمت اجناس برخی مواقع به علت اینکه ممکن است بعضی عوامل دست به دست هم بدهد قیمت اجناس نوسان پیدا کند اما در طی سه ساله گذشته از دولت تدبیر و امید تورم ۴۵ درصد به ۹ درصد رسیده است و ثبات در بازار خوب بوده است.

میرزایی ادامه داد: اما برخی افزایش قیمتها ممکن است به علتهایی مثل خشکسالی، آفتها و...اتفاق بیفتد ولی روی هم رفته در بحث تنظیم بازار تلاش های خیلی خوبی شده است هرچند مواردی که وجود دارد نیز قطعا پیگیری و مرتفع خواهد شد.

وی به موضوع تهیه لباس، کیف و کفش دانش آموزان اشاره و عنوان کرد: اقلام مورد نیاز دانش آموزان می تواند از خود شهرستان تهیه شود چرا که ظرفیت تولید و عرضه این محصولات در شهرستان وجود دارد و باید هماهنگی بین اتاق اصناف و آموزش و پرورش انجام شده و قراردادهای مربوطه با تولیدکنندگان و فروشندگان شهرستانی منعقد شود.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه