اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناس مسائل اقتصادی:

مدیران متخلف وام‌های کلانی را دریافت کرده‌اند که سودهای آن باید موردبررسی قرار بگیرد/حقوق برخی وزرا و معاونین آن‌ها با مسئولیتشان تناسبی ندارد

مدیران متخلف وام‌های کلانی را دریافت کرده‌اند که سودهای آن باید موردبررسی قرار بگیرد/حقوق برخی وزرا و معاونین آن‌ها با مسئولیتشان تناسبی ندارد
یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: در آمارهای ارائه‌شده از حقوق مدیران مشاهده می‌کنیم علاوه بر حقوق وام‌های کلانی را دریافت کرده‌اند که سودهای آن نیز باید موردبررسی قرار بگیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آلبرت بغزیان، کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار پرستوها، اظهار داشت: این‌که یک وزیر و یا مدیر بلندپایه در قبال سختی‌ها و فرصت‌های از دسته در خارج از مسئولیت برای مثال ۱۵ میلیون تومان دریافت کند زیاد است.

وی تصریح کرد: در آمارهای ارائه‌شده از حقوق مدیران متخلف مشاهده می‌کنیم علاوه بر حقوق وام‌های کلانی را دریافت کرده‌اند که سودهای آن نیز باید موردبررسی قرار بگیرد.

عضو هیات تجدیدنظر شورای رقابت بیان داشت: حقوق برخی وزرا و معاونین آن‌ها با مسئولیت ایشان تناسبی ندارد و از سویی مدیران بخش خصوصی مورد نظارت قرار نمی‌گیرند.

وی با بیان اینکه در بخش خصوصی نسبت به کارکردهای مدیر حقوق و منافع قابل‌لمس است درحالی‌که منافع مقام‌های دولتی و قابل‌لمس و محسوس نیست، افزود: در قراردادهای نفتی به‌طور مثال منافع مستقیماً به مدیر تعلق نمی‌گیرد اما شرکت‌های زیرمجموعه نفتی از سود آن بهره‌مند می‌شوند.

بغزیان ادامه داد: در تصمیم‌گیری دولت باید به‌جای کاهش حقوق کلیه مدیران حقوق ایشان را متناسب با خطرات و شایستگی‌ها حتی افزایش می‌دادند و مبنایی برای آن تعریف می‌شد.

عضو هیئت تحریریه مجله توسعه مدیریت با بیان اینکه در برخورد با مدیران متخلف تنها استعفای ایشان کافی نیست زیرا تا به مجازات نرسند در حقیقت کاری انجام‌نشده است، گفت: در بررسی فیش‌های نجومی همه یک نسخه از فیش‌های مدیران را دیده‌ایم و معلوم نیست در سنوات گذشته هم مشابه آن وجود داشته است یا خیر؟

بغزیان بیان داشت: نباید این تخلفات را به‌گونه‌ای مدیریت شود که نظام و دولت در نوک اتهام قرار گیرند زیرا تخلفات مدیران باید بصورت شخصی بررسی شود.

وی با اشاره به استفاده از مدیران دارای سابقه فساد در انتصابات خاطرنشان کرد: در انتصابات باید به گذشته مدیران توجه شود زیرا برخی مدیران دارای سابقه می‌توانند در آینده نیز تخلفات جدیدی را شکل دهند که متأسفانه حوزه اختیارات آن‌ها نیز وسیع است.

مشاورمعاونت پژوهش و فناوری وزارت نفت تصریح کرد: یک بانک اطلاعاتی شفاف از حقوق و دارایی‌های مدیران ارشد می‌تواند زمینه اعتماد در عموم جامعه را فراهم کند و آغازی باشد بر پیشگیری وقوع تخلفات حقوقی.

وی افزود: خوشبختانه تاکنون میزان مدیران متخلف اعلام‌شده بالا نیست و از این حیث جای نگرانی برای مردم وجود ندارد اما باید برای حوزه اختیارات سایر مدیران پایش انجام شود.

بغزیان در انتها گفت: در کشور زیرساخت شفافیت مالی فراهم است که از همین رو دستگاه‌های نظارتی مالی مختلفی شکل‌گرفته است اما نیاز است در قدم اول مدیران مالی بخش‌های خصوصی و دولتی به‌صورت مستقل از سوی سازمان برنامه‌ریزی مدیریت شوند تا وابستگی آن‌ها باعث سکوت در برابر تخلفات نشود.

انتهای پیام/رض

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه