به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار نسل شاهوار شاهرود این روزها که موج افشاگری فیش های حقوقی نجومی برخی مدیران از رسانه های مجازی آغاز و بالاخره پایش به رسانه ملی کشور رسید داغی بر دل مردم این سرزمین گذاشت که بعید است با جز با حرکتی انقلابی اسلامی زخم این خنجر اندکی التیام یابد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل شاهوار شاهرود ,وقتی به مردمی نگاه می کنم هر روز کنارشان راه رفته ام، زندگی کرده ام، دردهایشان را دیده ام، همراهی و همگامیشان را در همه عرصه ها دیده ام، از خودم می پرسم، این ملت با شرافت کجا و گربه دزدان بی حیایی که جز خود نمی بینند کجا؟
,لازم نیست خیلی به سراغ مردم بروم و درباره احساسشان از این افشاگری بپرسم در هر جمعی که باشم اولین حرف از همین فیش ها و برخوردهایی است که باید با آن ها می شد و نشد....
,با قطره قطره های حقوق امثال من جیب امثال این مدیران مال مردم خور پر می شود
, با قطره قطره های حقوق امثال من جیب امثال این مدیران مال مردم خور پر می شود, با قطره قطره های حقوق امثال من جیب امثال این مدیران مال مردم خور پر می شود,کارگر شرکت ذوب آهن دست های پینه بسته اش را جلوی صورتم می آورد و می گوید: آیا این انصاف است این دست ها نان آور چند سر عائله اند از صبح سحر تا بوق سگ کار در معادن تاریک و پر خطر کار می کنم و طی همین یکی دو ساله اخیر بارها و بارها اتفاق افتاده چند ماه چند ماه حقوق نگرفته ام خبر تحصن هایمان در رسانه ها منتشر شد تا اندکی از حقوقهایمان چیزی که حقمان بود به ما پرداخت شد.
,این کارگر زحمتکش ادامه داد: مدیری که پشت میزش می نشیند نه معنی سرما را می فهمد نه گرما چون بهترین اتاق ساختمان اداری با بهترین خدمات در اختیارش است حقوقش 50 برابر حقوق من است. به من حقوق نمی دهند تا از همین قطره قطره های حقوق امثال من جیب امثال این مدیران مال مردم خور پر شود.
,او که دیگر به ناله افتاده حاضر نیست از حقش بگذرد و می گوید شاید در این دنیا دستم به جایی بند نباشد اما حقوق نجومی این مدیران قسمتی از حق الناس است و من از آن نمی گذرم و دعا می کنم خدا حق آن هایی که اینگونه از امثال من کارگر می دزدند تا پول گردش و تفریح های کشورهای خارجیشان را در بیاورند کف دستشان بگذارد.
,مدیری که حقوق 40 میلیونی می گیرد باید هم بگوید در کشور بیکاری نیست
, مدیری که حقوق 40 میلیونی می گیرد باید هم بگوید در کشور بیکاری نیست, مدیری که حقوق 40 میلیونی می گیرد باید هم بگوید در کشور بیکاری نیست,جوانی که همیشه در جایگاه کارگران منتظر کار می ایستد هم گفت: لیسانس دارم و دو سال است که کارت پایان خدمت گرفته ام برای کار به هر اداره و شرکتی مراجعه کردم گفتند نیروی کار نیاز ندارند. پدرم یک کارمند ساده بود که با حقوق کمتر از یک میلیون تومان بازنشسته شد و نمی تواند سرمایه راه اندازی یک کار را در اختیارم بگذارد. برای وام خوداشتغالی مراجعه کرده ام و بیشتر از یکسال و نیم است که به بهانه های مختلف حاضر نیستند وام را در اختیارم بگذارند. مجبورم برای گذران زندگی هر روز اینجا بایستم و اگر روزیم بشود بروم کارگری کنم. آن مدیری که فیش حقوقیش بالای 40 میلیون تومان است باید هم بگوید در کشور بیکاری نیست، باید هم بگوید آمار بیکاری پایین آمده، باید هم نفهمد سختی زندگی یعنی چه، باید هم نفهمد نیاز به ازدواج داشته باشی و نتوانی حتی نیازهای اولیه یک زندگی را آماده کنی تا کسی حاضر شود دختر به تو بدهد یعنی چه؟ فرزند چنین مدیری باید با پول مدرک بخرد، سوار ماشین خداتومنیش بشود و مزاحم ناموس مردم شود و هیچکدام از سختی هایی که امثال ما می کشند را حتی تصور هم نکند.
,مدیری که فیش حقوقی نجومی می گیرد معنای انسانیت را نمی فهمد
, مدیری که فیش حقوقی نجومی می گیرد معنای انسانیت را نمی فهمد, مدیری که فیش حقوقی نجومی می گیرد معنای انسانیت را نمی فهمد,مردجوان دیگری که همسایه من است هم سر درد و دلش که باز شد گفت: همسرم پا به ماه است و دوباره از کار بیکار شدم، هر کاری سه ماه دوام دارد بعد از آن چون میخواهند بیمه کنند و حقوق مکفی بدهند می گویند خوش آمدی تا نفر بعدی بیاید و سه ماه دیگر کار کند و او را هم سر سه ماه بیرون کنند. با 800 تومن در ماه هم باید کرایه خانه بدهم هم مایحتاج زندگی را تامین کنم هم پس انداز کنم برای زمان هایی که از کار بیرونم می کنند و باید بگردم کار دیگری پیدا کنم. مدیری که فیش حقوقی نجومی می گیرد معنای انسانیت را نمی فهمد.
,پیردمردی که بازنشسته راه آهن است هم می گوید: عیدی امسال ما را اواخر خرداد به حسابمان ریختند آن هم کمتر از میزان همیشه، معوقاتمان را همان موقع بازنشستگی هم ندادند چه برسد به الان که بازنشسته شده ایم و دیگر دستمان به جایی بند نیست آنوقت آن مدیر که شایسته نیست پسوند محترم را کنار نامش بگذاری چون توهین به این پسوند ارزشمند است حقوق و معوقه هایش 60 برابر حقوق من است. عدالت را اینگونه تعریف کردند؟؟؟
,چرا مسئولان با دروغ می خواهند کارشان را از پیش ببرند
, چرا مسئولان با دروغ می خواهند کارشان را از پیش ببرند, چرا مسئولان با دروغ می خواهند کارشان را از پیش ببرند,یک دانشجو هم گفت: شاید افشای فیش های حقوقی نجومی به خودی خود نمی توانست چنین واکنش های شدیدی میان مردم در اعتماد به دولت ایجاد کند اما آنچه از واکنش های مسئولین در این مدت شکل توانست این نارضایتی عمومی را همه گیر کند.
,این دانشجو ادامه داد: وقتی مسئولین با دروغ می خواهند کارشان را از پیش ببرند باید پرسید اصلا به ملت اهمیت می دهند؟ چرا ابتدا این فیش ها تکذیب شد، چرا آقای نوبخت با افتخار می گویدگرفتن چنین حقوق هایی مجوز قانونی داشت، چرا با این که قبلا عده ای درباره این فیش ها اطلاع رسانی کرده بودند هم به دولت هم به مسئولین باز هم جلوی آن ها گرفته نشده بود؟ چرا یک وزیر مثل آقای طیب نیا شعور مردم را زیر سوال می برد و در مصاحبه خود انتشار خبر فیش های حقوقی را بی اخلاقی رسانه می داند که موجب برکناری یک مدیر شده؟ جرم برای مدیران جرم نیست؟ ملت حق ندارند آگاه باشند که لایه های پنهانی شعارهای هیئت اجرایی کشور چه میگذرد؟ اگر کسی فهمید نباید افشاگری کند؟ اگر افشاگری کرد باید به مرخصی با حقوق برود یا به جرم افشای این اسناد باید بازداشت شده و از کار برکنار شود؟؟؟ اسم این کار چیست؟ دولت باید پاسخگو باشد.
,شبکه های مجازی مشغولیت جدید کارمندان ادارات
, شبکه های مجازی مشغولیت جدید کارمندان ادارات, شبکه های مجازی مشغولیت جدید کارمندان ادارات,جوان دیگری هم گفت: هر وقت به ادارات مراجعه می کنی کارمندان محترم را در حال تماشای تلویزیون و گشت و گذار در شبکه های مجازی می یابی یا در حال صبحانه خوردن هستند یا استراحت ما بین کار بعد عصرها برای اضافه کار می ایستند، این فرهنگ را هم مسلما از مدیر بالادستی که چنین رفتاری کرده آموخته اند و بهتر از آن اینکه من هم حقوق یک میلیون تومانی خود را با حقوق 50 میلیونی مدیرم مقایسه می کردم به خودم حق می دادم مال مردم خوری کنم.خیلی برایم جالب است بدانم این مدیران با فیش های حقوقی نجومی چه کار شاقی انجام داده اند که پدر کارگر من در گرمای بالای 40 درجه کنار کوره های آتشین انجام نداده که آن ها مستحق چنان حقوق هایی هستند و پدر من مستحق چنین حقوقی؟
,کارمند یکی از ادارات دولتی هم گفت: تا زمانی که مخفی کاری در نمایش فیش های حقوقی باشد دزدی و چپاول افراد سواستفاده گر هم هست. باید تمام فیش های حقوقی آزادانه در اختیار باشد تا همه بتوانند ببینند هر کس چقدر حقوق می گیرد همانطور که در نظام های مالی بسیاری از کشورهای جهان اینگونه است و اگر مدیری چنین حقوقی برای خود در نظر بگیرد بازخوردهای شدیدی دریافت کرده و به عنوان مجرم شناخته شده و محاکمه می شود.
,مدیران با حقوق 100 میلیونی واقعا به وام نیاز دارند
, مدیران با حقوق 100 میلیونی واقعا به وام نیاز دارند, مدیران با حقوق 100 میلیونی واقعا به وام نیاز دارند,یکی از مراجعین بانکی که برای انجام کارهایم به آنجا رفته بودم هم می گفت: سه سال است منتظر دریافت وام هستم ولی هر بار با بهانه های مختلف به تعویق افتاده برایم جالب است این مدیران با حقوق 100 میلیونی واقعا به وام نیاز دارند اگر دارند از کجا 400 میلیون وام گرفته اند که بازپرداخت آن هم 250 هزارتومان در ماه است؟ وقتی بانک چنین وامی به کسی بدهد مسلما دیگر برای وام 3 میلیونی من باید بودجه کم بیاورد.
,معلمی هم می گفت: برایم جالب است آیا مالیات این فیش های نجومی پرداخت شده است؟ چرا معوقات پنج ساله اخیر ما پرداخت نمی شود؟ چون مبلغ آن میشود یک میلیون تومان و این مبلغ برای مجموعه اصلا چشمگیر نیست و آنوقت 10 میلیون معوقه این مدیران باید حتما به موقعه پرداخت شود؟ یک مدیر در 24 ساعت چند ساعت کار کرده که این همه اضافه کاری داشته و چنین پولی بابت آن دریافت کرده؟
,ملت دولتی می خواهد که خدمتگزار مردم باشد
, ملت دولتی می خواهد که خدمتگزار مردم باشد, ملت دولتی می خواهد که خدمتگزار مردم باشد,این حرف ها و حرف های بسیار دیگری که از درد دل مردم برخاسته و برای التیام منتظر اقدام قاطع قوه مجریه است این روزها نقل همه محافل و مجالس و دورهمی های جامعه شده و اگر دولت فکری به حال سامان دادن به این اوضاع نکند و همچنان با بی تفاوتی کامل تنها با نامه و حرف بخواهد مردم را ساکت نگه دارند مسلم بداند چون قشر اعظم مردم را همین افراد با فیش های حقوقی غیر نجومی تشکیل می دهد نباید به انتخابات آینده امیدی داشته باشد.
,ملت دولتی می خواهد که خدمتگزار مردم باشد، درد مردم را بفهمد و در صدد حل مشکلات باشد نه اینکه با دروغ و لاپوشانی برای قشری که حتی 10 درصد جامعه را هم تشکیل نمی دهد زمینه دزدی بیشتر از اموال مردم را فراهم کند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه