اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

تلاش 4 نفر برای نیمکت و سکو نشینی

تلاش 4 نفر برای نیمکت و سکو نشینی
فرصتِ حضور در جام جهانی برای آنهایی هم که مطمئن هستند، حتی یک دقیقه بازی نخواهند کرد هم مهم است. چرا که افتخار مشارکت در مهمترین اتفاق فوتبالی چیزی نیست که فوتبالیستها بتوانند از کنارش به راحتی بگذرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناآنچه مسلم است، گلر اصلی تیم ملی در برزیل کسی غیر از دانیال داوری نخواهد بود. دروازه بان ایرانی_ آْلمانی که به واسطه عملکرد قابل قبولش در بوندسلیگا، انتخاب بی حرف و حدیث کی روش برای پوشیدن شماره یک تیم ملی در برزیل است . داوری از همان روزی که در آلمان شاهد پیروزی یک بر صفر ایران برابر کره جنوبی بود، می دانست که با وجود درخشش خیره کننده رحمان احمدی در سه 90 دقیقه سخت و مهم، بازهم  مهره اصلی تیم در درون دروازه خودش است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

اما سئوال این است که چه کسی دروازه بان دوم است و دروازه بان سوم کدام یکی از گلرهای حاضر در اردو خواهد بود.

,

تا همین یکی دو روز پیش، تقریبا همه مطمئن بودند که دروازه بان سپاهان با نشستن روی نیمکت جام جهانی، پاداش بازیهای خوبش در  خردادماه سال گذشته را خواهد گرفت و همه دنبال این بودند تا گزینه شماره سه را حدس بزنند. اما  کارلوس کی روش که نشان داده است، از لج بازی بدش نمی آید اگر واقعا ملی پوشان سپاهان را به تیم ملی دعوت نکند، به رحمان حسرت به دلِ جام جهانی خواهد ماند تا علیرضا حقیقی به واسطه حضور در اروپا (کی روش همیشه بازیکنان لیگهای خارجی را در اولویت قرار می دهد) به عنوان شماره دو، نیمکت نشینِ داوری شود و کادر فنی به جای حقیقی که تا پیش از این شماره سه بود، دنبال گزینه دیگر باشد.

,

سوشا مکانی از سوی فیفا یک جلسه محروم است و به همین دلیل منطقی نیست که جزو گزینه های نهایی باشد و می ماند علیرضا بیرانوند و حامد لک که باید یکی از این دو نفر سکونشین شوند و دیگری با ناراحتی هر چه تمامتر از خانه به تماشای جام جهانی بنشیند که با توجه به اینکه حامد لیگ در چند اردوی قبلی از سوی کی روش دعوت شده بود بیرانوند هم بعد از حذف رحمان احمدی به جمع ملی پوشان فراخوانده شد، به احتمال زیاد دروازه بان تراکتورسازی بعد از داوری و حقیقی گلر سوم ایران در جام جهانی خواهد بود و مکانی و بیرانوند هم به دلیل شرایطی که شرح داده شد باید قید حضور در جام جهانی را بزنند.

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه