اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مسئول سازمان بسیج دانشجویی:

مسئله بدحجابی با غیرت دینی مسئولان حل می شود/ تمام تلاش رسانه‌ای دشمن تغییر مدل دین‌داری مردم است

مسئله بدحجابی با غیرت دینی  مسئولان حل می شود/ تمام تلاش رسانه‌ای دشمن تغییر مدل دین‌داری مردم است
مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشورگفت: مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشورگفت: اگر مسئولان نیز غیرت دینی را داشته و دستورالعمل‌‌ها را به اجرا بگذارند مسئله بد‌حجابی حل می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داوود گودرزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا,  اظهار داشت: متاسفانه اتفاقی که شاهد آن هستیم این است که عده‌ای از مسئولان این موضوع را قبول ندارند و می‌گویند دشمن خارجی وجود ندارد و شما توهم دارید وعده ای از مسئولان نیز قبول دارند که تهاجم فرهنگی دشمن وجود دارد اما به بهانه اینکه ما باید کار فرهنگی و ایجابی کنیم کار سلبی را هم انجام نمی‌دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, داوود گودرزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار , موج رسا, ,  اظهار داشت: متاسفانه اتفاقی که شاهد آن هستیم این است که عده‌ای از مسئولان این موضوع را قبول ندارند و می‌گویند دشمن خارجی وجود ندارد و شما توهم دارید وعده ای از مسئولان نیز قبول دارند که تهاجم فرهنگی دشمن وجود دارد اما به بهانه اینکه ما باید کار فرهنگی و ایجابی کنیم کار سلبی را هم انجام نمی‌دهند.,

وی تصریح کرد:ما از سالهای گذشته درگیر یک تهاجم فرهنگی شدید بوده‌ایم و دشمن نیز دانسته است که در کجا هدف گذاری کند و سرمایه گذاری خاصی بر روی جوانان شده است.

,

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه چرا دشمن در لایه های زیرین فرهنگی، تهاجم فرهنگی را آغاز کرده است، ابراز کرد: دشمن روی این موضوع سرمایه گذاری کرده است چرا که می‌داند مردم ایران مردم دین‌داری هستند و پشت سر نظام دینی و حاکم دینی قرار می‌گیرند و هیچ راهی برای ایجاد شکاف بین مردم و حاکمیت وجود ندارد.

,

 

,

* دشمن بدنبال آن است تا با تغییر مدل دین‌داری مردم پشت سر نظام قرار نگیرند

, * دشمن بدنبال آن است تا با تغییر مدل دین‌داری مردم پشت سر نظام قرار نگیرند,

وی افزود: اگر دین داری مردم از آنها گرفته شود این شکاف ایجاد می‌شود و تمام تلاش فرهنگی دشمن و تمام تلاش عرصه ماهواره‌ای و رسانه‌ای دشمن این است تا مدل دین‌داری مردم را عوض کنند.

,

گودرزی عنوان کرد: دشمن بدنبال آن است تا با تغییر مدل دین‌داری مردم پشت سر نظام قرار نگیرند و برای تحقق این موضوع سرمایه گذاری ویژه‌ای را بر روی نسل جوان آغاز کرده است.

,

وی گفت: با توجه به اینکه جوانان بیشتر در دانشگاه‌ها مجتمع هستند خاستگاه طراحی تهاجم فرهنگی دشمن برای ضربه زدن به دانشگاه‌ معطوف شده است.

,

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور خاطرنشان کرد: هدف دشمن در تهاجم فرهنگی تبدیل محیط فرهنگی دانشگاه به یک محیط غیر اسلامی است و جوان با ورود به دانشگاه وارد یک ابتذال فرهنگی می‌شود و سرگرم مسائل کاذب می‌شود.

,

 

,

* خاستگاه تهاجم فرهنگی دشمن برای ضربه زدن به دانشگاه‌ معطوف شده است 

, * خاستگاه تهاجم فرهنگی دشمن برای ضربه زدن به دانشگاه‌ معطوف شده است ,  ,

وی تصریح کرد: جوان در چنین فضایی دیانت و دینداری خود را فراموش کرده و نیز فراموش می‌کند که باید رشد علمی کشور را برعهده داشته باشد و علاوه بر این رفتار ضد فرهنگی این فرد برای سایر اقشار جامعه الگو می‌شود.

,

گودرزی تاکید کرد: متاسفانه اتفاقی که شاهد آن هستیم این است که عده‌ای از مسئولان این موضوع را قبول ندارند و می‌گویند دشمن خارجی وجود ندارد و شما توهم دارید وعده ای از مسئولان نیز قبول دارند که تهاجم فرهنگی دشمن وجود دارد اما به بهانه اینکه ما باید کار فرهنگی و ایجابی کنیم کار سلبی را هم انجام نمی دهند.

,

وی افزود: برای رشد جامعه لازم است در کنار کار ایجابی کار سلبی را هم انجام داد و شما به عنوان یک حکومت دینی مجری اجرای قوانین و احکام اسلامی هستید.

,

 

,

* در امر حجاب و عفاف تلاش مضاعف دشمن و کوتاهی و غفلت مسئولان وجود دارد

, * در امر حجاب و عفاف تلاش مضاعف دشمن و کوتاهی و غفلت مسئولان وجود دارد,

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: در بحث حجاب و عفاف در دانشگاه‌ها یک تلاش مضاعف دشمن و یک کوتاهی و غفلت از مسئولان وجود دارد که هم اکنون شاهد بد حجابی‌ها برخی در  دانشگاه‌ها هستیم که برای درست کردن این وضعیت هم کار ایجابی و هم کار سلبی لازم است.

,

وی تصریح کرد: اگر با بسیاری از کسانی که بد حجاب هستند بدرستی برخورد شود و خوب حرف زده شود و شناخت در این افراد ایجاد شود خود این افراد به سمت حجاب سوق داده می‌شوند.

,

گودرزی بیان کرد: اگر مسئولان نیز غیرت حاکم دینی را داشته و دستورالعمل‌‌ها را به اجرا بگذارند مسئله بد‌حجابی حل می‌شود.

,

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور با اشاره به نقش ویژه جوانان در ترویج فرهنگ حجاب و عفاف خاطرنشان کرد: حجاب هم فردی و هم مسئله‌ای اجتماعی است و ایجاد مصونیت است که اگر با منطق این شناخت در بین افراد جا بیفتد وضعیت حجاب و عفاف درست می‌شود که در این راستا نقش جوانان و کسانیکه حجاب را رعایت می کنند ویژه است.

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه