اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

جزئیات جدید پرونده کیارستمی

جزئیات جدید پرونده کیارستمی
نماینده مجلس شورای اسلامی و ناظر پرونده پیگیری مرحوم کیارستمی از وجود چند ابهام اساسی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مره صدق عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و نماینده ناظر مجلس بر پرونده کیارستمی در گفتگو ، با تاکید بر محرمانگی کلیات جلسه امروز از چند ابهام اساسی در واکاوی علت مرگ این هنرمند 76 ساله خبر داد و افزود: علی‌رغم مخالفت‌های مسئولان وزارت بهداشت هنوز مشخص نیست که چه کسی به بیمار در حال بهبودی با وجود 4 جراحی در بدن مجوز پرواز چند ساعته را داده است در حالی که طبق برخی ضوابط بیمارانی که روند درمانشان کامل نشده و همچنین بیماریشان کمی وخیم است اجازه پرواز ندارند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مره صدق عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و نماینده ناظر مجلس بر پرونده کیارستمی در گفتگو ، با تاکید بر محرمانگی کلیات جلسه امروز از چند ابهام اساسی در واکاوی علت مرگ این هنرمند 76 ساله خبر داد و افزود: علی‌رغم مخالفت‌های مسئولان وزارت بهداشت هنوز مشخص نیست که چه کسی به بیمار در حال بهبودی با وجود 4 جراحی در بدن مجوز پرواز چند ساعته را داده است در حالی که طبق برخی ضوابط بیمارانی که روند درمانشان کامل نشده و همچنین بیماریشان کمی وخیم است اجازه پرواز ندارند. ,

 

,

 

,
وی همچنین با اشاره به اینکه جواز دفن وی هنوز به سازمان نظام پزشکی ارجاع نشده گفت:‌ از سوی دیگر علاوه بر عدم ارسال پرونده بالینی و آخرین وضعیت پزشکی وی از فرانسه به ایران، این که چه کسی جواز دفن متوفی را در ایران داده نیز همچنان در هاله‌ای از ابهام به سر می برد در حالی که با توجه به تشییع پیکر وی در لواسان طبق قوانین کشور انتقال هر جسدی از تهران به خارج از آن باید با مجوز و آمبولانس‌های بهشت زهرای تهران انجام گیرد موضوعی که در مورد دفن مرحوم کیارستمی محقق نشده است. 
,

 

,

 

,
نماینده ناظر مجلس در پرونده مرحوم کیارستمی تصریح کرد: علاوه بر موارد مذکور هنوز علت مرگ مرحوم در پرونده وی در آرامستان لواسان مشخص نیست و حتی این پرونده برای واکاوی و بررسی‌های بیشتر نیز به دست کمیسیون پیگیری سازمان نظام پزشکی نرسیده است. 
,

 

,

 

,
وی ابراز داشت: هنوز هیچ اطلاعات علمی برای تشخیص دقیق و علمی علت مرگ دست نظام پزشکی نرسیده و از طرفی معلوم نیست کدام پزشک مجوز انتقال وی را به عنوان جسد به ایران داده است.
,

 

,

 

,
وی با تاکید بر وجود چند نکته مبهم و قابل توجه در پرونده آن مرحوم، افزود: هنوز هیچ مستند علمی از آخرین پرونده آن مرحوم به دست نظام پزشکی نرسیده است و از سوی دیگر معلوم نیست چه کسی علی رغم مخالفت جدی تیم درمان و وزارت بهداشت برای اعزام، مجوز پرواز بیمار روبه بهبود  را با وجود 4 جراحی عمیق در بدنش صادر کرده است و هنوز از اینکه هواپیمای کیارستمی سقوط کرده مطمئن نیستیم.
,

 

,

 

,
دومین جراحی با تاخیر انجام شد
,
مره صدق همچنین با اشاره به روند درمان مرحوم کیارستمی در کشور گفت: تنها نکته قابل توجه در این روند تعلل در انجام دومین جراحی به فاصله سه الی چهار روز پس از اولین عمل و همچنین انتخاب نامناسب نقطه شکاف دومین جراحی است زیرا خونریزی مهمترین عارضه عمل اول بوده که با توجه به شدت آن باید همان لحظه با انجام عملی دیگر کنترل می شد موضوعی که چند روز به تعویق افتاد. 
,

 

,

 

,

منبع: باشگاه خبرنگاران

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه