اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دو علامت مهم به بازار سهام

دو علامت مهم به بازار سهام
بازار سهام که در هفته‌های گذشته به واسطه افزایش نرخ سود سپرده‌های بانکی واکنش منفی از خود نشان داده بود، از امروز دو علامت مهم از جمله تزریق نقدینگی سنگین و کاهش نرخ سود سپرده‌ها دریافت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس،به دنبال حمایت دولت از بازار سرمایه، علی طیب نیا وزیر اقتصاد شب گذشته نشستی اضطراری در این باره برگزار و تصمیمات مهمی اتخاذ شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


در این نشست مقرر شد، تا نقدینگی تازه و سنگینی به تدریج وارد بازار سهام شده و این بازار را به تعادل برساند.

تزریق نقدینگی به میزان 5 هزار میلیارد ریال به صورت تدریجی که از امروز با عاملیت صندوق مشترک توسعه بازار سرمایه آغاز شد، روند بازار را از کاهش‌های پیاپی به روند صعودی بازگرداند.

این تزریق نقدینگی در حالی توسط صندوق مشترک توسعه بازار با حمایت بانک‌های دولتی، خصوصی و بیمه‌های بزرگ انجام می‌شود که در کنار آن دولت تدابیر ویژه دیگری برای بازار اتخاذ کرده است.

به این ترتیب وزیر اقتصاد در اقدامی نسبت به کاهش نرخ سود سپرده‌ها و تسهیلات در آینده خبر داده و تاکید کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های شورای پول و اعتبار نرخ سود سپرده‌ها و تسهیلات کاهش خواهد یافت.

وی در رابطه با وضعیت اخیر بازار سهام خاطرنشان کرد که جاذبه سرمایه‌گذاری در بورس به نسبت گذشته با توجه به رویه پیش‌بینی شده افزایش می‌یابد.

با این تفاسیر که بورس تهران برای بازگشت به حالت تعادل نیازمند یک شوک مهم و کاری بود اکنون با دو علامت مهم رخ داده و به نظر می‌رسد، بازار در روزهای آینده به شرایطی بسیار بهتر بازگردد.

بر همین اساس شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با افزایش بیش از 500 واحدی به کانال 74 هزار واحدی بازگشت که بیشترین تاثیر مثبت را شرکت‌های پتروشیمی، پالایشی، خودرویی، بانکی و مخابراتی داشتند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه