به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایرنا، علی اکبر کسائیان گفت: پرونده وطن امروز ، اسرار ، سیب سبز و پنجره در جلسه امروز دادگاه مطبوعات در شعبه 6 دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی مدیرخراسانی بررسی شد که با اکثریت آرا مجرم شناخته نشدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی ادامه داد: وکیل متهم روزنامه قدس نیز در این جلسه رضایت شاکی را تقدیم دادگاه کرد و پرونده مختومه اعلام شد.
,
کسائیان اظهارکرد: نشریه پنجره و روزنامه اسرار به توهین و افترا متهم شده بودند که با اکثریت آرا مجرم شناخته نشدند؛ همچنین روزنامه وطن امروز به اتهام انتشار روزنامه بدون نام مدیرمسئول با اکثریت آرا مجرم شناخته نشد.
,
وی اضافه کرد: نشریه سیب سبز هم به اتهام استفاده ابزاری از تصاویر زنان با اکثریت آرا مجرم شناخته نشد.
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه