اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نوبخت درنشست شورای اداری در یاسوج:

اختصاص 97 میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان های کهگیلویه و بویراحمد

اختصاص 97 میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان های کهگیلویه و بویراحمد
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: 97 میلیارد تومان اعتباربرای تکمیل و به بهره برداری رساندن بیمارستان های نیمه تمام در کهگیلویه و بویراحمد اختصاص داده شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، محمد باقر نوبخت صبح امروز در نشست شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد که به ریاست حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور و با حضور همه اعضای شورای اداری این استان برگزار شد، با شااره به اینکه در مجموع 966 میلیارد تومان برای اجرای 46 طرح در این استان احتصاص داده شده است،  افزود: برای اجرای 6 طرح کشاورزی در این استان بالغ بر 133 میلیارد تومان اعتبار، برای منابع اب بالغ بر 219 میلیارد تومان، برای تکمیل شدن بیمارستان های این استان 97 میلیارد تومان  و برای سایر بخش ها از جمله حمل و نقل و گردشگری و بهداشت و درمان  مبالغی دیگر از این 966 میلیارد تومان اختصاص داده می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

وی با شاره به اینکه  این استان در سال 95 از 123 میلیارد تومان اعتبارات عمرانی استفاده می‌کند، بیان کرد: این رقم برای رفع محرومیت‌ها و نابرابری‌ها از 45 درصد رشد نسبت به سال 94 برخوردار است و اگر درآمد دو درصد صادرات نفت و گاز که معادل با 55 میلیارد تومان است را به این مبلغ 123 میلیارد تومان اضافه کنیم، جمع اعتبارات عمرانی استانی 178 میلیارد تومان خواهد شد.

,

نوبخت درخصوص اعتبارت عمرانی این استان و جایگاه آن در بین استان‌های  کشور گفت: این استان از نظر اعتبارات عمرانی  رتبه پانزدهم را دارد و از نظر اعتبارات تملک دارایی‌ها تعداد 16 استان پشت سر کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

,

معاون رئیس‌جمهور در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: تا پیش از این اعتبارات جاری و عمرانی استان سرجمع 327 میلیارد تومان بود که در این سفر به تنهایی 966 میلیارد تومان برای تعداد 46 پروژه و طرح در نظر گرفته شده که سه برابر همه اعتبارات استان است.

,

وی  افزود: توسعه استان تنها با اعتبارات دولتی محقق نمی‌شود به همین منظور به بخش خصوص که بخواهند در این استان سرمایه گذاری کنند و تعاونی‌ها 140 میلیارد تومان تسهیلات به صورت یارانه پرداخت می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه