اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

« تنبلی و تن پروری» در رسانه ملی

« تنبلی و تن پروری» در رسانه ملی
قرار است به مدت دو هفته موضوع« تنبلی و تن پروری برای کسب رزق و روزی در جامعه» در برنامه رادیویی روزی پاک مورد نقد و بررسی قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، علی البرزی طراح و مشاور برنامه رادیویی«روزی پاک» با بیان این مطلب گفت : طبق برنامه ریزی های انجام شده دو برنامه رادیویی روزی پاک به موضوع رواج تنبلی و تن پروری در بین برخی از جوانان در جامعه اختصاص یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

البرزی با بیان اینکه در این دو برنامه این موضوع از نگاه کارشناسان اجتماعی و فرهنگی بررسی می شود، خاطرنشان کرد: ضرورت طرح این موضوع مهم با توجه به نامگذاری سال و ویژگی کار جهادی ، برنامه سازان این برنامه رادیویی را بر آن داشت تا در سال جدید اولویت مباحث مطرح شده در برنامه را به «تنبلی و تن پروری و نقش آن در کسب روزی حلال» اختصاص دهند.

,

این برنامه ساز رادیویی همچنین از استقبال شنوندگان رادیو از برنامه هفتگی روزی پاک خبر داد و گفت: دو برنامه روزی پاک با موضوع نقش زنان در گرایش همسرانشان به رزق و روزی حرام و همچنین زیر میزی پزشکان ازبیشترین شنونده در ماه های گذشته در بین برنامه های دیگر روزی پاک برخوردار بوده است، به صورتی که مردم و شنوندگان این برنامه همزمان با پخش ویژه برنامه زیر میزی پزشکان با ارسال نام پزشکان زیرمیزی بگیر خواستار برخورد قاطع دستگاه سلامت با این افراد شدند.

,

به گفته طراح و مشاور برنامه رادیویی روزی پاک، نقشه راه روزی پاک برای سال 93 تدوین شده است و طبق این نقشه قرار است بخش هایی از این برنامه به صورت هفتگی در محل های کسب و کار مردم، مانند بازارها، برخی ادارات و مراکز درمانی ، ضبط و تقدیم شنوندگان رادیو شود.

,

 وی هدف از این اقدام را ارتباط بهتر با مردم دانست و خاطرنشان کرد: تجربه دو سال پخش مستمر این برنامه رادیویی ثابت کرد که مسئله روزی حلال  برای بسیاری از مردم حائز اهمیت است، به صورتی که در زمان پخش برنامه به صورت مستمر پیام ها، پرسش ها و نظرات مردم به سامانه ارتباطی برنامه می رسد.

,

البرزی همچنین از قرار گرفتن بخش جدیدی برای آموزش مباحث مکاسب به شنوندگان رادیو در برنامه روزی پاک در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: به دلیل درخواست های مکرر مردم و به ویژه کسبه ، به زودی بخشی برای آموزش این مباحث به برنامه اضافه خواهد شد.گفتنی است، برنامه رادیویی روزی پاک از برنامه ها ثابت شبکه رادیویی اقتصاد است که از سال 91 پخش آن آغاز شد و در حال حاضر روزهای دوشنبه ساعت 25 :20 روی موج اف ام ردیف 98 مگاهرتز پخش می شود. این برنامه توسط گروهی از برنامه سازان جوان رادیویی به سرپرستی علی البرزی، تهیه کنندگی الهام مصطفوی، گویندگی: لیلا جعفرپور ، کارشناسی مسعود بصیری ، نویسندگی سپیده اشرفی ، آیتم سازی امیر رضازاده و گزارشگری محمد نیکنام روی موج اف ام ردیف 98 مگاهرتز پخش می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه