logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رئیس گروه طرح و برنامه آموزش و پرورش هرمزگان:

کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش بندرلنگه به وضعیت قرمز رسیده است

کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش بندرلنگه به وضعیت قرمز رسیده است
رئیس گروه طرح و برنامه اداره کل آموزش و پرورش استان هرمزگان گفت: آموزش و پرورش بندرلنگه در منطقه قرمز کمبود نیروی انسانی است و در مقابل در بعضی مناطق استان با نیروهای مازاد روبرو هستیم که برنامه ریزی ها را با مشکل مواجه کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مـــرواریــــد نیـــــــوز: نسرین محسنی طی بازدید از آموزش و پرورش شهرستان بندرلنگه و در جلسه کمیته ساماندهی نیروی انسانی آموزش و پرورش این شهرستان، ضمن تاکید بر این موضوع که ما مجریان اجرای قانون هستیم و می بایست قانون مدون و دستورالعمل های بالا دستی و قانونگذاران را اجرا نماییم، اظهار داشت: در مناطق غرب استان هرمزگان، بندرلنگه در منطقه قرمز کمبود نیروی انسانی است و استان نیز همیشه سعی کرده تا نگاه ویژه ای برای جذب و ارسال نیرو به این منطقه داشته باشد و در مقابل در بعضی مناطق استان نیروهای مازاد، برنامه ریزی ها را با مشکل مواجه کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مـــرواریــــد نیـــــــوز:,

 

,

وی افزود: هر کلاس نیاز به نیرو دارد و چنانچه نیروی لازم تامین نشود، عملا بقا و برگزاری کلاس با مشکل روبرو می شود، بنابراین در طرح و برنامه، افزایش کلاس منوط به رعایت قوانین و مقررات خاصی می باشد، بعنوان مثال در مقطع ابتدایی در مجموع کل استان ،۲۰۰ ساعت کسر کرده ایم تا هم برنامه ریزی ها با مشکل مواجه نشود و هم مقررات رعایت گردد و در این بین سعی نمودیم به بندرلنگه نگاه ویژه ای داشته باشیم تا با توجه به مشکلات این منطقه، ساعاتی از کلاس ها کسر نشود.

,

 

,

رئیس گروه طرح و برنامه آموزش و پرورش هرمزگان ادامه داد: در زمینه نیروی انسانی آموزش و پرورش، بندرلنگه جزء مناطق لازم التوجه است و ما همیشه با یک دید خاص به آن نگاه کرده ایم و در این راستا تلاش شده که کلاس ها و ساعات درسی این منطقه با کمترین مشکل برنامه ریزی شود و دانش آموزان در بهره گیری از کلاس و معلم با کمترین مشکل مواجه باشند و امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی مطلوب، سال تحصیلی ۹۶-۹۵ را به بهترین نحو ممکن برای دانش آموزان و همکاران فرهنگی مهیا سازیم و گام موثری در ارتقاء سطح کمی و کیفی آموزش و پرورش برداریم.

,

 

,

گفتنی است پیش از این سرپرست اداره آموزش و پرورش بندرلنگه خبر از کمبود ۱۴۰ دبیر در آموزش متوسطه و ۴۰ نیروی آموزگار در دیگر مقاطع داده بوده است .

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه